”MERITOCRAȚIE” Om de încredere al primarului Robu, în fruntea Direcției Județene pentru...

”MERITOCRAȚIE” Om de încredere al primarului Robu, în fruntea Direcției Județene pentru Cultură Timiș

3
DISTRIBUIȚI

După ce  liberalul Sorin Predescu, directorul Direcției Județene pentru Cultură Timiș, a fost ”strămutat” la Craiova la presiunile lui Nicolae Robu pentru că și-a permis să facă plângere penală pentru trotuarele ”puzzle” ilegale din centrul istoric al Timișoarei, Ministerul Culturii pregătește o numire pentru liniștea liderului PNL Timiș.


Cea care-l va înlocui, cel puțin provizoriu, pe Predescu este Lelica Crișan, fost membru marcant al PD-L și om cheie în Primăria Timișoara, conform mai multor surse din partid. Acesta este cea care conduce Biroul Finanțare Școli al Primăriei Timișoara și a fost alegerea pentru a se asigura liniștea primarului Robu pentru acțiunile ”în forță”. Acum este așteptată numirea oficială de la Ministerul Culturii.

Curtea de Conturi a descoperit, în urma verificărilor făcute la Primăria Timișoara, faptul că biroul condus de fosta pedelistă a încălcat grav legea și că firma fostului soț al șefei Biroului Finanțare Școli al Primăriei Timișoara a făcut afaceri cu școlile din Timișoara, vânzând inclusiv bunuri second-hand la prețuri ”umflate” de 30 de ori, conform renasterea.ro.

Secretarul general al PNL Timiș, Alin Popoviciu, a susținut că ”nu ne ocupăm de numiri. Eu sunt ocupat cu campania electorală”. Până la ora redactării acestui material, Lelica Crișan nu a putut fi contactată.

 

3 COMENTARII

  1. Firma fostului sot, a fiului, ficei si prieteni acestora. Preturile au fost umflate de 30 de ori pentru bunuri second-hand aduse, dar multe nici macar nu au fost aduse, insa platite din bugetul Timisoarei. Despre lucrurile acestea robu stia de mult, asa ca nu se poate naste decat o singura intrebare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.