Migranți din Siria, Libia si Algeria prinși în timp ce încercau să...

Migranți din Siria, Libia si Algeria prinși în timp ce încercau să treacă ilegal granița cu Ungaria, în ultimele două zile

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-642301799">

Un număr de 13 migranți din Siria, Libia si Algeria, care au încercat să treacă ilegal graniţa în Ungaria, au fost prinși de poliţiştii de frontieră de la Nădlac II, Salonta şi Diosig în ultimele 48 de ore.

Poliția de Frontieră anunță că la Nădlac II, județul Arad, s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară, un sirian în vârstă de 23 de ani care conducea un autovehicul înmatriculat în Germania.

În urma efectuării controlului de frontieră, au fost găsiți în compartimentul de marfă trei migranți din Siria, cu vârste cuprinse între 23 şi 42 ani, care au declarat că doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

De asemenea, tot la Nădlac II poliţiştii de frontieră prins la 80 de metri de linia de frontieră, doi bărbaţi care se deplasau pe jos spre Ungaria, fiind vorba despre un libian și un algerian care intenținau să treacă ilegal frontiera pentru a ajunge vestul Europei.

Şi poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Salonta, județul Bihor, au prins la aproximativ 200 de metri faţă de linia de frontieră cu Ungaria cinci sirieni, cu vârste cuprinse între 16 şi 46 de ani.

Totodată, polițiștii de la Diosig, județul Bihor, au depistat în localitatea Şilindru, la aproximativ 500 de metri de granița cu Ungaria doi bărbaţi şi o femeie, din Libia şi Algeria.

Migranții sunt cercetați pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.