Mișcare surpriză a DIICOT în cazul celui care era garda de corp...

Mișcare surpriză a DIICOT în cazul celui care era garda de corp a liberalului Nasleu prin cluburi. Vezi ce dobândă uriașă cerea datornicilor

2
DISTRIBUIȚI

Mișcare surpriză a DIICOT în cazul lui Paul Ștefan, care a fost surprins în flagrant de polițiștii de la ”Crimă Organizată” Timișoara în timp ce primea bani de la un bărbat pe care-l împrumutase cu camătă. Vă reamintim că Paul Ștefan este în arest la domiciliu în dosarul de trafic de cocaină al grupării conduse de Lucian Boncu, aici fiind acuzat de trafic de cocaină și cămătărie, și este trimis în judecată și în dosarul sechestrării unui bărbat în clubul de jocuri de noroc Champions.

Cel care era pe la chefuri împreună cu liberalul Ioan Nasleu, directorul de la Piețe SA, și cel care era pe post de gardă de corp a acestuia când mergea prin cluburi, venind să-l apere inclusiv în scandalul de la Fratelli, după cum reiese din fotografiile pe care PRESSALERT.ro le-a publicat, cerea dobânzi uriașe celor pe care-i împrumuta.


Cel care i-a dus 2.000 de euro ca parte a dobânzii a luat de la Paul Ștefan aproximativ 10.000 de euro. Deși acesta a plătit până acum, în  mai multe tranșe, aproximativ 20.000 euro, avea calculat de ”creditor” că ar mai fi avut să-i dea încă 35.000 euro. Victimei i s-a transmis că nu e bine că a întârziat, că l-a uitat pe cel care l-a ajutat și că banii plătiți nu reprezintă plata datoriei, ci semn al bunăvoinței că s-a trecut cu vederea faptul că a întârziat, dobânzile uriașe fiind calculate în continuare. În dosarul în care a fost trimis în judecată, Paul Ștefan a recunoscut toate infracțiunile de camătă, procurorii reținând și faptul că i-a cerut unui datornic să intre dezbrăcat în Bega la cinci grade.

După audierile de joi seara, Paul Ștefan a fost lăsat să plece acasă, în arest la domiciliu. Ieri, DIICOT a solicitat Tribunalului Timiș rearestarea partenerului de chefuri a lui Nasleu pe motiv că a încălcat termenii arestului la domiciliu prin săvârșirea a două infracțiuni – cămătărie și șantaj. Instanța a stabilit termen de judecare a cererii pentru luni.

2 COMENTARII

  1. Si asta ii interlop ?? Toata viata a stat portar la cluburi , a fost lasat pe strazi ca sclavu in spania in urma unui contract de munca esuat, dormea si el si fratesu in accelasi pat si măncau resturi de la altii …la puscarie acum de la minim 10 ani ii pleaca strigarea

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.