Mișcare surpriză în dosarul de trafic de cocaină al grupării Boncu –...

Mișcare surpriză în dosarul de trafic de cocaină al grupării Boncu – procesul a fost suspendat pe neașteptate UPDATE Decizia instanței

7
DISTRIBUIȚI

Mișcare surpriză în dosarul de trafic de cocaină al grupării conduse de liderul interlop Lucian Boncu care se judecă la Tribunalul Timiș.

Primul audiat a fost un martor cu identitate protejată, cu nume de cod Stanciu Aurel, care a declarat că „am cumpărat o dată droguri de la Cionca Alin, cocaină cu 100 de euro gramul. Știu că distribuia în cluburi. Era apropiat de Lucian Boncu, sunt amici. Din câte știu nu îi lua bani pentru drogurile pe care ile ducea. De asemenea, Novac Radu, cu care se cunoștea, îi ducea droguri. Îi lua bani. Știu că se organizau în locuința lui Boncu petreceri unde se fierbea cocaină. Nu am participat, am aflat din anturajul celor trei, având cunoștințe. Relația dintre Cionca și Boncu s-au schimbat în rău după audierile în dosarul de cocaină de la București. Nu și-au mai vorbit, iar inculpatul Boncu i-a interzis să mai intre în obiectivele unde firma sa păzea.


Pot afirma că inculpatul Boncu era privit ca un lider în anturajul lui pentru că se temeau de el că în poate bate. Nu știu concret pe cine a bătut, ci doar e am auzit. Unele lucruri le-am aflat de la alții, altele le-am perceput direct”.

Judecătoarea Adriana Stoicescu a respins mai multe întrebări ale avocaților care au încercat să obțină mai multe informații despre aceste întâlniri pe motiv că se risca deconspirarea identității martorului cu identitate protejată. De asemenea, instanța a respins solicitarea de audiere a altor trei martori cu identitate protejată care au dat declarații despre faptele de cămătărie ale lui Paul Ștefan pe motiv că inculpatul și-a recunoscut aceste infracțiuni și nu se mai justifică audierea. Avocatul Mihai Pașca a insistat pe motiv că vrea să-i întrebe despre acuzația de grup infracțional organizat, dar instanța a respins pe motiv că la DIICOT martorii au fost audiați doar legat de faptele de cămătărie. În acel moment, avocatul a cerut recuzarea judecătoarei, motivând „modul cum s-a desfășurat procesul până acum, modul cum ați sugerat să răspundă martorul protejat”. „Eu pun întrebările și nu voi permite întrebări care să ducă la deconspirarea identității. Așteptam de mult această recuzare”, a spus judecătoarea. Conform procedurii, procesul a fost suspendat până când un alt complet va soluționa cererea de recuzare formulată de apărătorul lui Lucian Boncu și Paul Ștefan.

UPDATE Cererea de recuzare a judecătoarei, înaintată de avocatul Mihai Pașca a fost respinsă, iar după reluarea procesului următorul termen pentru audierea martorilor a fost stabilit pentru 1 octombrie.

7 COMENTARII

  1. de ce, vasi? pui botul la povesti din astea? se lungeste cat se poate de mult, orice, doar sa nu intre bulangiii astia la puscarie. martori fictivi. judecatoarea aia ne-a lamurit deja de ce e in stare

  2. Felicitări justiției!!!!!!
    Ne dorim să vedem o asemenea justiție în România unde interlopii împreună cu funcționarii publici sunt și ei egali în fața legii ca și noi cetățenii de rând.
    Felicitări judecătoarei. Bravo și vrem să vedem și alți judecători care să nu mai fie blânzi cu parlamentari, funcționari publici sau interlopii chiar în unele cazuri.

  3. Nu mai exista justitie de mult.Iau cumparat cu curev si droguri pe toti judecatorii.Cat va mai ia ca sa intelegeti ca femeia lu boncu-aceasta sportiva de cabaret-la sifonat???De aia nici nu il tine pe arest ca sportiva are frica de boncu.Bravo justitia!!!!Ne drogheaza copii dar noi ii tinem acasa ca nu prezinta pericol.Saptamana trecuta ii faceti flagrant la dansatoarea stefan si dupa il lasati liber.Ce va mai sifonat papusa???Paulina dute tati la parnaie ca mute te asteapta acolo.Tiganu si dascalescu deja se bat ptr o noapte cu tine.Zdreanto

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.