Nicolae Robu, ignorat de președintele Klaus Iohannis. Cine a contat mai mult...

Nicolae Robu, ignorat de președintele Klaus Iohannis. Cine a contat mai mult pentru Administrația Prezidențială

4
DISTRIBUIȚI

Lovitură grea de imagine pentru Nicolae Robu la final de campanie electorală – a fost ignorat total de președintele Klaus Iohannis care a venit la aniversarea de 20 de ani a companiei germane Continental în România. După ce l-a așteptat pe șeful statului alături de președintele CJ Timiș, Călin Dobra, și prefectul Liliana Oneț, primarul Timișoarei a venit la sediul Continental din Calea Buziașului pentru că Iohannis a decis ca să viziteze fabrica de cauciucuri fără nicio oficialitate locală.


Asta spre supărarea primarului liberal care nu și-a putut ascunde nemulțumirea în discuțiile cu cei de la Continental, care i-au explicat că decizia a aparținut, în exclusivitate, Administrației Prezidențiale. În acest timp, Nicolae Robu își mișca nervos mâinile și trăgea de sacou.

Când a fost întâmpinat la Continental, primul oficial care s-a salutat cu președintele, conform protocolului impus de la Cotroceni, a fost deputatul minorității germane, Ovidiu Ganț, un adversar declarat al lui Robu, dovadă fiind și anunțul Forumului German de susținere a USR-istului Dominic Fritz. De abia apoi a urmat Robu, Dobra și Oneț. Cât timp președintele a discutat cu oficialii Continental, Robu nu și-a găsit locul, plimbându-se stingher de unul singur în așteptarea momentului de punere simbolică a pietrei de temelie a noului centru de cercetare. Până la urmă s-a ”lipit” de deputatul Ganț și consulul Germaniei, explicându-le care este stadiul lucrărilor la noul campus de la Liceul Lenau. Pentru scurt timp, însă.

Cu toate strădaniile lui Nicolae Robu, tot timpul a rămas în planul doi sau trei, nereușind să stea ”lipit” de președintele Klaus Iohannis. Chiar și când s-au citit discursurile, oficialii locali au stat în rândul doi. La plecare, Iohannis s-a salutat doar cu șefii Continental, președintele neadresându-i lui Nicolae Robu nici măcar un cuvânt înainte de plecarea spre București.

 

4 COMENTARII

  1. Dacă nici șeful tău Robule nu mai vrea să te vadă ai ajuns rău de tot, jalnic……. Poate știe ceva președintele ce te așteaptă și nu vrea să se asocieze cu tine?????
    Dar noi cetățeni vrem să te vedem la pușcărie după ce ai făcut, ce zici tu??????
    Nu as dori să fiu în locul tău acum, oare ce te așteaptă după alegeri??????………, sapanie????…., sau brățări nichelate??????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.