Nicolae Robu: „Sper că va continua această evoluţie sănătoasă pe care a...

Nicolae Robu: „Sper că va continua această evoluţie sănătoasă pe care a avut-o oraşul nostru”

4
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a venit la vot însoţit de nevastă, de copiii săi şi de colegul de partid Ben-Oni Ardelean. Cei din urmă nu au intrat în secţia de votare, ci l-au însoţit doar până în curtea Şcolii Generale Nr. 30, unde se află urnele. În interior au intrat doar primarul Timişoarei împreună cu soţia.


Cei doi au stat câteva secunde în faţa secţiei ca să caute buletinele iar un membru al comisiei din secţie i-a dezinfenctat pe mâini, apoi Nicolae Robu a stat să voteze.

Înainte de ieşire edilul a făcut şedinţă foto la introducerea buletinelor de vot în urnă iar la plecare o persoană din comisie i-a spus că l-ar fi reţinut mai mult dacă nu ar fi fost situaţia epidemiologică actuală.

„Am votat pentru continuitate în dezvoltarea Timişoarei, în evoluţia Timişoarei, ca un oraş euroepan, autentic, de prim rang. Desigur, votul fiecăruia dintre noi e un vot, implicit şi pentru România, chiar dacă sunt alegeri locale. Sper că va continua această evoluţie sănătoasă pe care a avut-o oraşul nostru, detaşat acolo în frunte la toţi indicatorii cei mai importanţi. Ceea ce arată că economia este puternică, sănătatea s-a dovedit a fi destul de bine pusă la punct. Dar aici mai avem mult mult de lucru, pandemia a fost un test greu pentru toată lumea, implicit pentru noi. Educaţia, cultura, toate cele, trebuie duse cât mai sus. În cazul particular al Timişoarei, trebuie să fim pregătiţi impecabil pentru anul în care vom fi Capitală Europeană a Culturii…”, a spus Nicolae Robu după ieşirea de la urne.

4 COMENTARII

  1. Timișoara a avut evoluție????? Poate a vrut să zică revoluție dar evoluție pe mandatul lui nici vorbă.
    Robule nu va trece ziua aceasta și ramai istorie…..
    Poate așa se vor mișca și procurori cu tine, ce zici…..,,,, evoluție ce ești???….,,,,,,
    Ne dorim și tragerea ta la răspundere după ce reușim să nu mai fi șef de primărie interlopă…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.