Primarul neagă protecția Poliției Locale când se plimbă prin Timișoara: ”Nu am...

Primarul neagă protecția Poliției Locale când se plimbă prin Timișoara: ”Nu am nevoie să mă păzească nimeni și nu mă păzește nimeni”

4
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei a reacționat nervos, astăzi, când a fost întrebat despre informația apărută în presă dintr-un document al Poliției Locale Timișoara că echipa de intervenție ar exista, de fapt, pentru a-l apăra atunci când se plimbă prin oraș. Nicolae Robu a negat vehement faptul că i s-ar asigura protecția, chiar dacă șoferul său, care-l însoțește aproape non-stop, inclusiv când se plimbă cu soția este șef de serviciu în cadrul Poliției Locale. Asta chiar dacă este ușor de observat cî sunt echipe de polițiști locali în civil care stau în permanență în proximitatea primarului, în timp ce echipajele în uniformă sunt coordonate pentru a asigura paza, de obicei, din cealaltă direcție.

”Eu nu discut mizerii de genul acesta, prostii de genul acesta.


Sunt publicații specializate în prostii. Dacă serviți o astfel de publicație, să fiți sănătoși. Nu-mi pierd timpul cu astfel de publicații. Sunteți tânăr, mai aveți o șansă, nu mai intrați în mizerii de genul acesta. Eu am nevoie? Mă vede tot orașul acesta, și o spun public, chiar pot să profite unii dacă vor. Eu sunt cu soția, ieșim în fiecare seară la plimbare în oraș, și asta se întâmplă după ora 9, de obicei, că nu pot mai devreme. Mergem, ne plimbăm prin oraș, stăm la o terasă, ca oricare alții. Nu am nevoie să mă păzească nimeni și nu mă păzește nimeni, să fie foarte limpede. Ce tot tâmpenii de genul ăsta debitați? De fapt… mai puțin și lămurim foarte multe lucruri, încă puțin”, a susținut Robu.

Printre cei care lucrează în echipa de intervenție a Poliției Locale este și Alin Berinde, zis ”Ciuchi”, un apropiat al grupării interlope condusă de Lucian Boncu, acesta apărând în fotografii alături de Boncu și Ioan Nasleu, directorul de la Piețe SA.

4 COMENTARII

  1. Nu am crezut ca e chiar asa mincinos,dar sa negi evidenta in halul asta…penibil.
    Pe dealta parte…e doar o protectie iluzorie…Vasile este in alt film,si restul de umplutura.

  2. Votați Robu Nicolae pt a avea încă 4 ani protecție. A ajuns Timișoara un oraș în care nu sa făcut nimic doar scandal și corupție.
    Mulțumim administrației Robu și voi cred că știți ce să votați adică ce vom vota cu totiiiiii.
    Vrem doar o schimbare radicală în Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.