O nouă școală din Timișoara trece în scenariul roșu, după ce au...

O nouă școală din Timișoara trece în scenariul roșu, după ce au fost semnalate cazuri de infectare cu coronavirus

0
DISTRIBUIȚI

Prefectul Liliana Oneț a convocat, astăzi, o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în cadrul căreia s-a luat Hotărârea privind schimbarea scenariului pentru desfășurarea cursurilor la Liceul Teologic Penticostal Logos din Timișoara, județul Timiș.

„Se suspendă temporar activitățile didactice care presupun prezența față în față la Liceul Teologic Penticostal Logos din Timișoara, județul Timiș, cursurile desfășurându-se on line (scenariul roșu).


Prevederile hotărârii se aplică pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 21 septembrie 2020”, a transmis Prefectura Timiș.

Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a fost luată ținându-se cont de propunerea Inspectoratului Școlar al Județului Timiș și având în vedere Hotărârea Consiliului de Administrație al Liceului Teologic Penticostal Logos din Timișoara – emisă în baza recomandării Direcției de Sănătate Publică Timiș. Decizia a fost luată din cauza faptului că, la nivelul școlii, au apărut cinci cazuri de infectare ale cadrelor didactice cu virusul SARS COV2.

Acum o săptămână, Școala Gimnazială nr. 19 „Avram Iancu” din Timișoara a trecut de asemenea în scenariul roșu, după apariția unor cazuri de coronavirus în rândul personalului didactic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.