Percheziții la contrabandiști de alcool și țigări din Timiș. Ce capturi au...

Percheziții la contrabandiști de alcool și țigări din Timiș. Ce capturi au făcut anchetatorii

0
DISTRIBUIȚI

Două persoane au fost reținute, în urma a opt percheziții făcute în județele Sibiu, Satu mare și Timiș la persoane acuzate de contrabandă cu țigări și alcool.


Oamenii legii au confiscat sume importante de bani, mii de litri de alcool și mii de țigarete.

Potrivit Poliției Sibiu, perchezițile au fost făcute vineri de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sibiu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu și cu sprijinul polițiștilor din Satu Mare și Timiș.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că în cursul lunii septembrie, persoane din Sibiu și Timiș dețin și comercializează alcool etilic provenit din contrabandă, fără calcularea și achitarea taxelor, impozitelor și accizelor datorate bugetului de stat.

În urma perchezițiilor desfășurate în Timiș, Sibiu și Satu Mare, oamenii legii au confiscat 50.000 de lei și 1.110 euro, cantitatea de 5.705 litri alcool și 3.360 de țigarete.

Au fost puse în aplicare mandate de aducere față de 6 persoane, iar după audieri, două dintre ele au fost reținute. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 60 de ani, din județul Timiș, respectiv un bărbat în vârstă de 53 de ani, din județul Satu Mare, cercetați pentru contrabandă cu alcool și țigări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.