Percheziții la contrabandiști de țigări din vestul țării. Mii de pachete confiscate,...

Percheziții la contrabandiști de țigări din vestul țării. Mii de pachete confiscate, patru bărbați reținuți

1
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Secției 1 Rurale Timișoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au efectuat ieri nouă percheziţii domiciliare, dintre care șapte s-au desfășurat pe raza județului Timiș și două pe raza județului Arad, la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă.

„Activităţile au vizat probarea activităţii infracţionale a 9 persoane bănuite de deținere și comercializare a produselor accizabile pe raza celor două județe Timiș și Arad, respectiv țigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă, fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului.


Activitățile desfășurate au vizat patru bărbați de 41, 43,45 și 55 de ani, acesta fiind conduși la sediul poliţiei pentru audieri”, a transmis IPJ Timiș.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit 152.160 de țigarete netimbrate, adică 7.608 pachete, cantitate ce a fost reținută în vederea confiscării. Cei patru bărbați au fost reţinuți pentru 24 de ore şi introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş.

Activitățile s-au realizat cu sprijinul BOS Timișoara, SAS Timiș, Biroului de Investigații Criminale Timișoara, Serviciului Criminalistic, Poliției Orașului Recaș și Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.