ASU Politehnica şi-a anunţat intenţiile ofensive pentru derby-ul din Valea Domanului. Alb-violeţii...

ASU Politehnica şi-a anunţat intenţiile ofensive pentru derby-ul din Valea Domanului. Alb-violeţii au reactivat un portar

0
DISTRIBUIȚI

Fără eşec după trei etape, ASU Politehnica e optimistă inaintea deplasării scurte la Reşiţa pentru Derby-ul cu CSMOctavian Benga, tehnicianul alb-violeţilor, fost antrenor şi la rosso-neri incearcă să mute presiunea jocului pe gazde, care vor rămâne mai jos in clasament şi in cazul unei victorii sâmbătă.

„Urmează a patra etapă, întâlnim a patra echipă care are ca obiectiv promovarea, CSM Reşiţa, chiar dacă ei nu fac public acest aspect, cu siguranţă îşi doresc să promoveze. Prin vocea primarului, care a declarat public acest lucru, au făcut investiţii foarte bune. Sunt susţinuţi atât de Primărie, cât şi de Consiliul Judeţean, au un antrenor bun, pe Alex Pelici, pe care-l apreciez foarte mult în primul rând ca om, e un fost coleg de-al meu şi-l cunosc foarte bine. Pregăteşte foarte bine meciurile, din punctul meu de vedere va fi cel mai greu meci. Jucăm cu o echipă care în general se apără foarte bine, dar pot spune că e o presiune mare pe cei de la Reşiţa. Se doresc rezultate, performanţă, probabil vor încerca să câştige, sunt obligaţi să o facă. Au o presiune mare pentru că, am citit ieri şi interviul managerului sportiv Cristi Bobar, în care nu că îşi caută alibiuri, dar transmite aşa, o frică faţă de noi, pentru că sunt foarte obosiţi de la meciul de la Bacău, pe care l-au jucat sâmbătă. Noi am jucat luni seara, deci asta mă bucură, poate ne respectă şi există o presiune asupra lor. Poate să fie cu două tăişuri: să joace foarte bine mâine şi să dea totul pe teren sau poate să fie ca un bumerang pentru cei de la Reşiţa şi să fie un moment foarte critic… Meciul e foarte important pentru noi, mergem să câştigăm, avem încredere, suntem pregătiţi pentru orice variantă. Şi pentru victorie, şi pentru înfrângere, dar sunt ferm convins că vom câştiga… Nu avem nicio teamă”, a declarat Octavian Benga, „principalul” alb-violeţilor.

„Nu este niciun orgoliu în plus, chiar dacă am plecat aşa, necăjit, singur de acolo.


Mi-am dorit să plec, nu am vorbit atunci despre lucrurile negative, din respect pentru Reşiţa şi istoria CSM-ului, de aceea nu am spus nimic, chiar dacă erau lucruri de spus. Dacă nu am vorbit atunci, nu voi spune nici acum. Chiar nu este niciun orgoliu, este un meci ca oricare altul pe care doresc să-l câştigăm”, a mai spus Benga, originar din Reşiţa, despre perioada petrecută pe banca CSM-ului, la inceputul stagiunii 2018-19.

„E ca oricare alt meci, nu am orgolii faţă de echipa CSM Reşiţa, am făcut junioratul acolo şi atâta tot. O să fie un meci destul de dificil, au o echipă destul de experimentată, am acolo doi-trei foşti colegi: Buş, cu care am jucat împreună, s-a alocat un buget foarte mare la echipă ca să promoveze, aşa au spus la început”, a spus şi celălalt reşiţean din tabăra alb-violetă, vicecăpitanul Cristi Scutaru.

Fundaşul central speră de asemenea la un nou succes al lui ASU Poli: „La cum îl ştim pe domnul Pelici, majoritatea echipelor la care a fost se apărau destul de bine. Cred că şi pe noi o să ne aştepte un meci greu, trebuie să deblocăm jocul ca să marcăm. Noi ne-am făcut treaba cât mai bine săptămâna aceasta, ştim ce avem de făcut pentru meciul de mâine. Sperăm să ieşim învingători”. „Scuti” a precizat chiar că startul de sezon putea fi mai bun pentru ASU Poli. „Tot timpul am sperat la cât mai mult. Eu spun că meritam victoria cu Mioveni şi era altfel acum cu nouă puncte, altcumva eram şi în clasament. Noi la fiecare meci ne propunem victoria, sperăm să scoatem maximum din toate meciurile şi la sfârşit să fim cât mai sus clasaţi”, a conchis experimentatul fotbalist.

Partida Reşiţa – Politehnica se dispută mâine, de la ora 11.00, in Valea Domanului, in etapa a IV-a a Ligii 2. Gazdele au trei puncte din două partide, eşecul fiind inregistrat chiar acasă (0-4 cu Petrolul), in timp ce succesul a venit la Bacău (scor 1-0). Alb-violeţii au şapte puncte, dar din trei partide disputate.

Fişteag s-a realăturat lotului

Pentru completarea lotului, ASU Poli a apelat la un nume mai vechi. Tânărul Emanuel Fişteag a fost reactivat. El are 23 de ani, dar nu a mai apărat in ultimele două campionate. Goalkeeperul crescut la LPS Banatul a semnat pe un an iar clubul timişorean mai aşteaptă un goalkeeper senior săptămâna viitoare. Ceilalţi portari disponibil sunt Alex Borbei, remarcatul startului de sezon, şi Mario Cuzmanovici, ambii juniori proprii, născuţi 2003, respectiv 2004.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.