Polițiștii au confiscat 95 kg de canabis, în urma unor percheziții făcute...

Polițiștii au confiscat 95 kg de canabis, în urma unor percheziții făcute în două județe. Opt persoane au fost reținute

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-305501645">

Polițiștii au ridicat 95 de kilograme de canabis, mai multe instalații pentru creșterea plantelor, dar și sume de bani, de la mai multe persoane bănuite de trafic de droguri din județele Mureș și Cluj.

Potrivit unui comunicat al IGPR, polițiștii și procurorii DIICOT Mureș au făcut 19 percheziții domiciliare, în judeţele Mureş şi Cluj, într-un caz de trafic de droguri de risc şi mare risc şi constituire a unui grup infracţional organizat.

Din cercetări a reieşit că membrii grupării ar fi înființat mai multor culturi de cannabis, atât indoor, cât și outdoor, și ar fi vândut droguri către mai multe persoane.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite culturi outdoor de cannabis, constituite din 14 plante, cântărind aproximativ 95 de kilograme, și au fost ridicate instalații necesare creșterii și îngrijirii plantelor, sisteme informatice, precum și 16.350 de lei şi 315 euro.

Opt persoane au fost reținute pentru 24 de ore, iar miercuri șase dintre acestea au fost prezentate instanței pentru dispunerea măsurilor legale, iar celelalte două sunt cercetate sub control judiciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.