Ripensia, străină de fotbal pe „OZN Arena”. Roş-galbenii au făcut figuraţie cu...

Ripensia, străină de fotbal pe „OZN Arena”. Roş-galbenii au făcut figuraţie cu Petrolul

0
DISTRIBUIȚI

Două jocuri, zero puncte pentru Ripensia în noul sezon. La fel ca în restanţa din prima rundă, cu Craiova, roş-galbenii lui Cosmin Petruescu nu au contat nici în această seară, pe terenul unei mari pretendente la promovare. A fost un sever, dar corect 0-5 în fief-ul lui Petrolul Ploieşti, care a marcat aproape de fiecare dată când şi-a propus.

După 1-4 miercurea trecută cu Craiova la Severin, ghinionista la ţintar „Ripi” a aterizat pe arena „Ilie Oană” la fel de naivă. Era doar minutul 7 când Dobre a reuşit mai mult să se ferească de şutul lui Mario Bratu, a cărui traiectorie l-a păcălit deşi mingea a trecut aproape de mijlocul porţii. Un ex-timişorean, dar de la ACS Poli, Manolache i-a oferit un cadou lui Popovici în minutul 17, dar atacantul roş-galbenilor nu a profitat, a fost individualist şi şutul său a fost deviat pe lângă buturile lui Avram, care după acest moment putea să-şi ia seara liber.

Al doilea gol al gazdelor a venit mai târziu, în minutul 41 Vajushi a beneficiat de o „liberă” bună, a tras în zid, mingea i-a revenit şi a urmat un voleu de zile mari al albanezului, care l-a determinat pe Dobre să respingă.


A făcut-o doar în bară, de unde mingea a sărit pe tavă la Pol Roige pentru 2-0 la pauză.

Nici bine nu s-a reluat repriza secundă şi soarta celor trei puncte a fost lămurită. Andrei Macriţchii a intervenit neglijent asupra lui Balint şi s-a dictat penalty. A fost rândul lui Vajushi să înscrie, cu un şut pe jos în stânga portarului. În ciuda modificărilor efectuate de „Conferenţiar”, la nivel psihic roş-galbenii erau la vestiare de prin minutul 50. Iar în minutul 85 s-a făcut 4-0 prin reuşita la colţul scurt a lui Saim Tudor. Pe final Sory Ibrahim Diarra a fost trimis de Viorel Moldovan să marcheze şi atacantul african a făcut-o la doar două minute de la precedentul gol, stabilind totodată scorul final al încă unei seri de uitat pentru timişorenii din Fabric.

Pentru Ripensia urmează un duel cu un adversar mai accesibil la prima vedere. Sâmbătă, de la ora 11.00, la Timişoara pe „Dan Păltinişanu” vine Aerostar, grupare cu trei înfrângeri din trei jocuri.

Petrolul Ploiești: R. Avram – B. Mendoza, Meijers, Manolache, Țicu – Nir Lax – M. Bratu (64, Mh. Constantinescu), Ekollo (83, R. Matiș), Pol Roige (cpt.; 64, Salifu), Vajushi (75, Saim Tudor) – V. Balint (75, S. Diarra). Antrenor: Viorel Moldovan.

Ripensia Timișoara: Șt. Dobre – An. Macrițchii, Țieranu (57, Stoi), Rogac, Gladun (72, Maric) – V. Macrițchii, T. Călin, Al. Neagu (57, Sokovic) – Vl. Tudorache (86, Golda), Al. Popovici (cpt.), M. Ene (57, Urvanțev). Antrenor: Cosmin Petruescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.