Robu: ”De oricâtă calomnie voi beneficia în continuare, eu, ca idealist ce...

Robu: ”De oricâtă calomnie voi beneficia în continuare, eu, ca idealist ce sunt, voi rămâne nu fericit, ci extrem de fericit pentru ce-am făcut pentru orașul meu”

7
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1274695221">

Liberalul Nicolae Robu a postat, în această dimineață, primul mesaj pe Facebook după ce a pierdut alegerile în fața useristului Dominic Fritz, cum a recunoscut chiar primarul în funcție azi noapte.

”SUNT MÂNDRU DE CE-AM LĂSAT ÎN URMA MEA, ATÂT LA UPT, CÂT ȘI LA PRIMĂRIE! DOAR TIMPUL VA AȘEZA LUCRURILE LA LOCUL LOR, ÎN MOD CORECT! Mulțumesc timișorenilor care astăzi m-au votat! Mulțumesc colegilor din Primărie veniți în instituție o dată cu mine sau după, tineri valoroși, cu care, alături de foarte puțini moșteniți -din păcate, cu foarte puțini!-, am făcut toate lucrurile care au schimbat radical orașul, de care beneficiază în egală măsură cei ce m-au votat și cei ce nu m-au votat, lucruri cu care mă mândresc și mă voi mândri mereu! De oricâtă calomnie voi beneficia în continuare -și știu bine că voi beneficia!-, eu, ca idealist ce sunt, voi rămâne nu fericit, ci extrem de fericit pentru ce-am făcut pentru orașul meu!”, a scris Robu.

Învinsul le-a mulțumit colegilor din PNL ”cu care chiar am făcut echipă foarte bună! Fie ca Timișoara să aibă un viitor fericit!”.

7 COMENTARII

  1. Respect, stimate d-le Nicolae Robu, ca ati transformat european Timisoara pentru anul 2020 cu resursele avute la dispozitie. Primarul Nicolae Robu nu a pierdut alegerile, a fost doar votat la primarie „hotomanul Dominic Fritz”, cel care a furat cu tupeu startul campaniei electorale cu mult inainte de data legala. Extremist de stanga 10 ani, transformat peste noapte de dreapta de USR din lipsa de candidati, Fritz a ajuns la Primaria Timisoara pe un vot negativ impotriva celebrilor Nasleu/Popoviciu, figuri de care politica romaneasca nu ar fi trebuit sa auda? Palmele incasate trebuie sa fie invataturi de minte. D-l Fritz, extremistul de stanga, a declarat in Piata Operei din Timisoara ca va incheia perioada de tranzitie prin care a trecut urbea in ultimii 30 de ani, ca sa ne duca la „inceputuri”? Intelectualii care striga ca au facut Revolutia, s-au uitat in oglinda si inainte si dupa ce au votat fritzian? Demni de pamflet! Hm! 🙂

    • si ce-ai fi vrut, vaca imbecila? inca 4 ani de robu? merci, orice altceva! partea cu „extremist de stanga” de unde ai scos-o? din dos?

    • Fritian ? Voi care latrati rahaturi l-ați pus pe Dominic primar . Prin astfel de atitudine , referiri rasiale, snobism, ura, narcisismt, individualism, extremism national, egoism, trufie si nu in ultimul rand prostie nivel God like . Toate astea sunt fundatia campaniei electorale a lui Nicolae Robu . Ne credeți tampiti dragi conaționali ? Va credeți in Teleorman ? Pai mergeți in Teleorman , acolo sunteți competitivi .

  2. prostul nu-I prost destul daca nu este fudul. ce ramine dupa el un pietroi mare aruncat in bega numit haos,mizerie,praf,zgomot, gaze de esapament etc. oare cati primari o sa trebuiasca sa indrepte conditiile de viata din orasul florilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.