Robu fuge nervos de confruntarea cu Fritz: ”Eu nu particip decât la...

Robu fuge nervos de confruntarea cu Fritz: ”Eu nu particip decât la dezbateri cu cetățenii”

4
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a luat foc, ieri, în conferința de presă pe care a susținut-o alături de prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, când a fost întrebat dacă va accepta propunerea lui Dominic Fritz de a participa împreună la o dezbatere pe tema programelor de guvernare locală. ”Nici nu vă las să terminați întrebarea. Nu discut despre niciun contracandidat, nu mă interesează ce lansează, nu mă interesează ce afirmă”, a izbucnit nervos Robu numai când a auzit numele contracandidatului său de la USR.


Cum un alt jurnalist a reluat întrebarea, primarul s-a enervat și mai tare: ”înțelegeți odată, că eu sunt de multă vreme în viața politică, eu am venit să fac politică în felul meu și nu vorbesc despre contracandidați și nu comentez nici calomniile lor, nimic.Aveți conferință de presă cu mine în fiecare marți, mă puteți întreba orice, dar nu despre ce spun unii și alții”.

Spre disperarea lui Robu, o jurnalistă de la recorder.ro din București, care i-a spus că nu se întâlnește în fiecare marți, l-a întrebat dacă, în această campanie electorală va participa la vreo dezbatere cu vreun candidat.

”Eu nu particip decât la dezbateri cu cetățenii. Zilnic, sunt la dezbateri cu cetățenii, în cartiere, în mijlocul lor, ei sunt importanți pentru mine. Nu am nevoie de intermedieri, cu tot respectul v-o spun. Puteți face cu oricare, nu mă deranjează. Fiecare face cum consideră. Din punctul meu de vedere, nu am ce să dialoghez cu ei. Eu sunt candidat pentru cetățeni. Mă rog, dau și ei un vot acolo. Nu am pretenția să mă voteze tot pe mine. Eu discut cu cetățenii. Sunt zilnic între oameni. Eu nu sunt un primar de birou, ci unul care este prezent pe șantiere în fiecare zi și cu ocazia asta mă întâlnesc cu cetățeni care vin spre mine sau îi intreb eu dacă-i întâlnesc. În plus, am timpul pe care-l dedic să mă întâlnescu cu ei (cu cetățenii, n.a.)”, a răspuns extrem de iritat Nicolae Robu.

4 COMENTARII

  1. Se stie ca primatele fac numai ce vor ele, nu asculta de nimeni, le fac tuturor in ciuda si le rad in fata. Sunt cele mai smechere si nu pot fi educate. Locul lor e in padure. Sau in cusca. In orice caz, dupa gratii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.