Nicolae Robu, singurul candidat PNL din Timiș nesusținut de Forumul Democrat al...

Nicolae Robu, singurul candidat PNL din Timiș nesusținut de Forumul Democrat al Germanilor din Banat

4
DISTRIBUIȚI

Forumul Democrat al Germanilor din Banat a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, care sunt opțiunile pentru alegerile locale.


Preşedintele FDGB, Johann Fernbach, i-a îndemnat pe membrii ” să voteze la Deta, Sântana, Jimbolia, Buziaș, Biled și Șag candidații propuși de comunitatea germană, reprezentată de forumurile locale, pentru funcțiile de primar respectiv de consilier local”.

Nemții din Banat au anunțat că în rest vor susține candidații PNL din Timiș, cu excepția primarului Nicolae Robu. ”În ceea ce privește județul Timiș și municipiul Timișoara, unde FDGB nu are candidați proprii, acesta își exprimă susținerea pentru Partidul Național Liberal atât la Consiliul Județean Timiș cât și la Consiliul Local Timișoara. Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean ne exprimăm susținerea pentru candidatul PNL, domnul Alin Nica. Reamintim că pentru funcția de primar al Municipiului Timișoara, Forumul German îl susține pe domnul Dominic Fritz (Alianța USR PLUS). Considerăm că aceste opțiuni confirmă angajamentul Forumului German pentru o societate democratică, multietnică, multiculturală și europeană în Banat și România”, se arată în comunicat.

 

 

4 COMENTARII

  1. Astia sunt, de a lui Iohannis, pe cine crezi ca minti ? Fritz – impostorul asta pus de Soros .. Formul german .. este in complot pt eliminarea lui Robu de la primarie.

  2. Au toti ceva cu Robu asa fara motiv . Le e ciuda pe succesul si talentul d-lui Primar, Soros sparge prin casa de nervi cand posteaza Robu cate o interpretare artistica la chitara, Bill Gates, Uniunea Europeana, Kovesi au facut in pact secret sa ii saboteze inclusiv echipa de fotbal cand au vazut cate goluri da per meci briliantul. Fritz e neamt, fura copii si asta ca e cyborgul controlat de Iohannis .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.