Romeo Dunca, noul președinte al CJ Caraș-Severin

Romeo Dunca, noul președinte al CJ Caraș-Severin

0
DISTRIBUIȚI
PNL a reuşit să obţină conducerea Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Romeo Dunca l-a învins pe preşedintele în funcţie al CJ, social-democratul Silviu Hurduzeu. Ioan Popa va fi primarul municipiului Reşiţa şi pentru următorii patru ani. Funcția de primar a orașului Caransebeș a fost câștigată de candidatul independent Felix Borcean, care obține astfel un nou mandat.
Un alt candidat în funcție a fost preferat de alegători pentru un nou mandat. Este vorba de primarul orașului Băile Herculane, liberalul Cristian Miclău, care a fost ales pentru cel de-al doilea mandat.
La Bocșa, Emanuel Dănilă (PNL) este noul primar. Nicolae Orăvicean (PNL) a câștigat al doilea mandat la Berliște, la Forotic noul primar este liberalul Alexandru Sporea, la Fârliug a câștigat Adriana Sărăor (tot PNL), la Văliug – Sorin Blaga (PNL), iar la Brebu Nou, primarul în funcție (PSD) a fost învins de candidatul liberal.


Petre Panescu (PNL) a câștigat un nou mandat de primar în Ocna de Fier. Remus Rof (PSD) câștigă în premieră în comuna Dognecea.
Cel mai sigur de victorie este, însă, primarul din Ezeriș, liberalul Ion Rusu fiind singurul candidat la funcția de primar. Încă doi primari în funcție sărbătoresc victoria: Dumitru Ursu (PSD) la Oravița și Adrian Torma (PSD) la Moldova Nouă. Comuna Ticvaniu Mare va avea primar de la PPU(s-l): Ciprian Măceșanu. Luca Mălăiescu (PSD) a câștigat un nou mandat în fruntea Primăriei Oțelu Roșu, potrivit resita.ro. Petru Crâsnic (PNL) a câștigat un nou mandat de primar în Glimboca. Simona Miclău (PSD) va fi primarul comunei Prigor. Marius Pohanka (PNL) câștigă alegerile în comuna Naidăș. Ilie Jurca (PNL) este învingător la Sichevița. Nicolae Tismănaru (PSD) a fost reales primar la Gârnic. La Anina, mai e de finalizat numărarea voturilor într-o singură secție, iar competiția este pe muchie de cuțit. Actualul primar Gheorghe Românu (PNL) are până acum 3 voturi în plus față de viceprimarul Traian Ungureanu (PSD)! Ilie Boboescu (PSD) a câștigat încă un mandat de primar la Coronini. Scor record obținut de Brian Filimon la Măureni: liberalul a câștigat alegerile cu 90% din voturi. Comunele Mehadica, Grădinari, Ciclova Română și Slatina-Timiș vor avea, de asemenea, primari liberali. Petru Cismăneanțu (PMP), actualul primar al Bocșei, a fost învins de Emanuel Dănilă (PNL) la o diferență de 10 puncte procentuale! Comunele Bănia, Dalboșeț și Constantin Daicoviciu vor avea primari PSD. Alte primării câștigate de candidații PNL: Armeniș, Băuțar, Berzovia, Domașnea, Eftimie Murgu, Ezeriș, Glimboca, Lăpușnicu Mare, Răcășdia, Ramna, Turnu Ruieni, Vărădia, Zăvoi, Zorlențu Mare. Comunele Târnova, Pojejena, Socol vor avea în continuare primari PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.