Sărbătoare pentru solista formației Phaser, Carina Dumitru

Sărbătoare pentru solista formației Phaser, Carina Dumitru

0
DISTRIBUIȚI
Carina Dumitru, solista formației Phaser împlinește astăzi 30 de ani

Carina Dumitru, solista formației timișorene Phaser împlinește astăzi frumoasa vârstă de 30 de ani, ocazie cu care redacția PRESSALERT.ro îi urează un sincer La Mulți Ani!

Artista a cochetat cu muzica încă din fragedă pruncie, crescând într-o familie pasionată de notele muzicale. Până la terminarea liceului, Carina a evoluat alături de colegii ei de trupă în orașul natal Reșița, unde formația a făcut primii pași în consacrarea pe plan național. „Primul nostru recital a avut loc la un chef de firmă, acolo aveam și sala de repetiții. A fost un haos general. Aveam primul concert și nu aveam nici un nume. Până la urmă Radu și Râzvan Pomoja , care era chitaristul nostru din acea vreme, au pus ochii pe o pedală pe care scria Phase Shifter. De aici a venit numele nostru de Phaser, de la pedala aia.


Și a rămas cu noi, n-am mai căutat alt nume după“, a spus Carina despre numele formației cu care s-a consacrat.

Odată cu terminarea liceului, tinerii muzicieni s-au mutat la Timișoara la facultate. După un start în care formația s-a concentrat pe compoziții proprii „mai spre blues“, încet – încet trupa a cotit-o spre cover-uri, la sugestia celor care i-au chemat să susțină primele recitaluri într-un bar din Timișoara. Primul videoclip oficial al formației, Pour toi et moi, a fost lansat la începutul anului 2013, iar în filmările acestuia au fost implicate peste 30 de persoane, printre care s-au numărat şi câţiva artişti timişoreni ca George Hora, Kamelia, Anastasia Sandu sau Vali Florea. Melodia a participat și la concursul Eurovision din același an, iar un an mai târziu Carina a apărut și în cadrul concursului X Factor, unde a avut parte de un feedback cât se poate de pozitiv.

În 2017, după ce au lansat câteva melodii care au prins tot mai mult la public, membrii formației Phaser au început o colaborare alături de labelul MediaPro Music, materializată prin piesa „Alerg“, produsă în studioul HaHaHa Production. Mai apoi, formația a filmat două videoclipuri cât se poate de interesante, unul în Islanda, pentru piesa Călători și unul în Japonia pentru „Indestructibil“.  În 2020 formația Phaser a susținut două concerte în tramvai la sfârșitul lunii februarie și recent a cântat în cadrul Embargo Hub și Flight Festival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.