SCM Politehnica a fost depăşită de Potaissa Turda în prima etapă a...

SCM Politehnica a fost depăşită de Potaissa Turda în prima etapă a Ligii Zimbrilor

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook

Formaţia de handbal masculin alb-violetă a început noul sezon al primului eşalon cu un eşec.


SCM Politehnica, formaţie mai tânără în acest an, a cedat cu 24-28 în faţa mai maturei Potaissa Turda. Pentru elevii lui Vlad Caba urmează încă două partide în două zile în reşedinţa judeţului Covasna.

În sala mai mică din Sf. Gheorghe („Kati Szabo”), timişorenii le-au ţinut bine piept jucătorilor lui Horaţiu Gal timp de aproape 50 de minute. La pauză formaţia din Ardeal avea un avans de doar două goluri: 9-11.

SCM Poli a mizat uneori şi pe un atac foarte tânăr, cu ambii fraţi Dedu în teren, cât şi cu Enculescu vârf de lance, tocmai pentru a-şi doza efortul maratonului de jocuri al perioadei. Pe final însă balanţa a înclinat decisiv în favoarea Turdei, care a ajuns şi la un avantaj de şase reuşite.

SCM Politehnica (marcatori): Barros 3 goluri, L. Caba 3, C. Dedu 3, Baican 3, Năstăsie 3, Neamţu 2, A. Dedu 2, Sadoveac 2, Fenici 2, R. Şomlea 1.

Pentru Poli urmează un nou meci mâine, de la ora 13.00, cu HC Vaslui, în timp ce poimâine se programată partida cu HC Buzău (15.40), ambele jocuri vor avea loc în Sala Polivalentă din Sf. Gheorghe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.