SCM Politehnica va juca doar finala mică în Cupa României. Handbaliştii alb-violeţi,...

SCM Politehnica va juca doar finala mică în Cupa României. Handbaliştii alb-violeţi, depăşiţi de dobrogeni după o primă repriză bună

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia de handbal alb-violetă a cedat în semifinalele Cupei României la Sf. Gheorghe. SCM Politehnica a condus cu 10-6 la pauză pe Dobrogea Sud Constanţa după un joc superior prestat de elevii lui Vlad Caba. Formaţia de la malul mării a revenit însă în repriza secundă şi s-a impus cu 24-20.

Poli s-a baza pe Sadoveac, incert înaintea partidei, din primul minute.


Decizia noului antrenor a părut inspirată, în minutul 8 experimentatul jucător făcea 4-0 pentru alb-violeţi după un start aproape impecabil în Covasna. A fost chiar cinci goluri în favoarea Politehnicii după reuşita lui Barros. Iar căpitanul Fenici nu s-a dezminţit nici el, marcând pentru 10-4.

Constănţenii au recuperat însă rapid golurile diferenţă. În minutul 39 era deja 11-11. Abia cu opt minute înainte de final Dobrogea Sud a trecut în avantaj (16-17). Alb-violeţii nu au reuşit să oprească un coşmar prefigurat pe final de meci. Au forţat revenirea când „marinarii” au avut +3 pe tabelă, dar au încasat gol în poarta goală şi zarurile au fost aruncate cu mai bine de două minute înainte de final.

SCM Politehnica rămâne la Sfântu Gheorghe. Mâine joacă de la ora 11.30 cu Bacăul, învinsă de Dinamo în cealaltă semifinală. Apoi urmează de marţi până joi, în aceeaşi locaţie, eleganta Polivalentă din Covasna, trei jocuri de campionat, etapele 1-3, cu Turda, Vaslui şi Buzău.

SCM Poli (marcatori): Sadoveac 6 goluri, Fenici 3, Barros 3, L. Caba 2, Cîmpan 2, R. Şomlea 1, C. Dedu 1, Năstăsie 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.