Spectacolul on-line D’ale Carnavalului. Unde puteți urmări reprezentația

Spectacolul on-line D’ale Carnavalului. Unde puteți urmări reprezentația

0
DISTRIBUIȚI

Asociația Miltonia din Timișoara, în parteneriat cu Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara și Academia de Excelență Opera vă invită să participați la spectacolul on-line D’ale Carnavalului, începând cu data de 29 septembrie 2020, ora 09:00, pe site-ul miltonia.ro.

Spectacolul este susținut de studenții de la Facultatea de Muzică și Teatru, proiectul fiind cofinanțat de Consiliu Județean Timiș.

Îndrumați de profesoarele  lor de Actorie, Laura Avarvari și Claudia Ieremia (ambele actrițe la Teatrul Național ,,Mihai Eminescu” din Timișoara ), studenții au vrut să demonstreze că teatrul ,,învinge” pandemia și că arta nu moare niciodată.


Pornind în noua lor aventura, studenții au fost obligați să se reîntoarcă la singurul subiect și obiect creator, care le-a mai rămas: propria lor ființă.

Au înțeles că ,,instrumentele” cu care lucrează, sunt ei înșiși, respectiv trupurile lor, vocea lor, imaginația lor, inteligența lor scenică, etc. Studenții și-au ,,teatralizat” prin intermediul jocului, sarcinilor și situațiilor scenice concrete, spațiul existențial. Casa le-a devenit teatru și teatrul le-a devenit casă. În concluzie, prezentul studiu prezintă o schiță de personaje inedite, un Caragiale izolat de pandemie, dar recuperat de tinerețea și creativitatea studenților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.