Suporterii alb-violeți, susținere din afara stadionului pentru echipa favorită VIDEO

Suporterii alb-violeți, susținere din afara stadionului pentru echipa favorită VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica Timișoara a înfruntat astăzi Farul Constanța, într-un meci contând pentru etapa a III-a a ligii secunde din fotbalul românesc. În condițiile în care prezența spectatorilor pe stadioane este în continuare interzisă din cauza măsurilor luate de autorități pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, un grup format din câteva zeci de suporteri alb-violeți și-a făcut simțită prezența în afara stadionului „Dan Păltinișanu”.

Aceștia s-au strâns în dreptul tunelului de acces pentru autoturisme, de unde puteau vedea terenul de joc, și au scandat pentru a-i încuraja pe jucătorii care au strâns șapte puncte în primele trei meciuri din noul sezon, după ce au câștigat și partida de astăzi.

Majoritatea grupurilor organizate de suporteri din țară au semnat, acum două săptămâni, o scrisoare deschisă adresată factorilor de decizie, prin care cer permiterea accesului microbiștilor pe stadioane.

„Meciurile de fotbal se desfășoară în aer liber, pe stadion, iar distanțarea se poate respecta ușor prin permiterea, la început, a unui număr limitat de persoane.


În țări precum Franța, Polonia, Rusia, Suedia, Grecia, Ungaria, Bulgaria se permite deja disputarea meciurilor cu asistență în tribune, în vreme ce Spania și Germania se pregătesc de această revenire. Suntem pe deplin conștienți de perioada delicată în care încă ne aflăm, însă credem, în aceeași măsură, că viața ar trebui să își reia cursul, în condițiile adaptate pandemiei și că sportul are nevoie de susținerea financiară și morală a iubitorilor acestuia”, sunt câteva dintre argumentele suporterilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.