Sur Austru lansează cel de-al doilea material discografic, numit „Obârșie”

Sur Austru lansează cel de-al doilea material discografic, numit „Obârșie”

0
DISTRIBUIȚI
Sur Austru Foto: Facebook Sur Austru

Cel de-al doilea material discografic al formației Sur Austru, care poartă numele de „Obârșie” va fi lansat în luna noiembrie a acestui an de către casa de discuri italiană Avantgarde Records. Înaintea lansării pe piață a noului disc, formația va susține un concert de lansare a videoclipului „Cel din Urmă”, primul extras video din noul album, evenimentul urmând să se desfășoare vineri, 2 octombrie, de la ora 21, la Club Flex din Arad.

Sur Austru este noul proiect al membrilor din ultima componență Negură Bunget și are la bază o tematica muzicală inspirată din natura și folclorul transilvănean.


Primul concert susținut în Timișoara de către trupa cu sediul în Arad a avut loc anul trecut la Poligonul AJVPS, în cadrul Festivalului Road Patrol MC România. Albumul de debut Sur Austru, numit „Meteahna Timpurilor“, a apărut în data de 10 septembrie 2019 la  Avantgarde Music și a beneficiat și de un turneu de lansare. Acumulând inspirație și emoție din estetică naturii, din trecut și din străvechi ritualuri, Sur Austru propune o călătorie atemporală prin peisajele mistice ale Transilvaniei iar piesele lor stârnesc simțurile ascultătorului pe multiple dimensiuni, alternând riff-uri agresive, armonii mistice și instrumente arhaice. Formația a susținut în luna iunie a acestui an un concert simfonic la Ștrandul Neptun din Arad, sub bagheta dirijorului Dorin Frandeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.