Tânăr căutat de polițiști după ce părinții nu au mai reușit să-l...

Tânăr căutat de polițiști după ce părinții nu au mai reușit să-l contacteze. Dacă îl vezi, sună la 112

1
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Timiș încearcă să dea de urmele unui tânăr dispărut după ce astăzi au fost alertați de părinții acestuia.


Damian Ștefan, în vârstă de 23 de ani, ar fi vorbit la telefon cu părinții, în 2 septembrie, însă de atunci nu l-au mai putut contacta. Acesta locuia într-un cămin studențesc din zona complexului.

Semnalmente: înălțime 1.80 m, 78 kg., tuns scurt, păr negru. La data dispariției acesta purta tricou gri, pantaloni scurți și pantofi sport.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

1 COMENTARIU

  1. Multumiri intregii Politii Romane, pentru operativitate, deschidere si profesionalism in identificarea fiului meu, Damian Stefan. In momentul de fata este bine. De asemenea, multumiri catre mass-media si persoanele de pe retelele de socializare, care s-au implicat activ in mediatizare. Nu doresc nimanui sa treaca prin astfel de momente. Suntem impresionati de cat de mult ajutor am primit, chiar de la persoane care nu aveau nici o tangenta cu familia. Multumiri din sulfet !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.