Târg culinar cu specialități mediteraneene, dar și produse tradiționale românești, la Deva

Târg culinar cu specialități mediteraneene, dar și produse tradiționale românești, la Deva

0
DISTRIBUIȚI

La sfârșitul acestei săptămâni, din 4 până în 6 septembrie, va avea loc la Deva un târg culinar cu specific mediteranean, destinat celor care sunt amatori de  preparate de pește și fructe de mare, precum și de dulciuri preparate după rețete din bucătăria turcească dar și de produse tradiționale românești, pregătite de bucătari după rețete speciale.

Printre delicatesele promise de organizatori se numără calcanul, dorada, bibanul de mare, scoici și creveți în sos de vin, tentacule de calamar, homar, pui de baltă, paella și alte specialități dar și vestite dulciuri turcești dintre care nu vor lipsi baclavaua, înghețata Maraș Donduma, unică în lume, plăcintele turcești preparate chiar în fața vizitatorilor, cafeaua turcească la nisip și mai multe feluri de rahat.

La alte standuri, cei prezenți vor putea găsi și produse autohtone foarte căutate, cum ar fi ciolanul de porc, pastrama de berbecuț sau wurștii.

Standurile vor fi amenajate în Piața Cetății, iar în cele trei zile, târgul culinar va fi deschis între orele 12.00 și 23.00.


Evenimentul se va desfășura cu respectarea regulilor impuse de pandemie.

Surse foto: mesagerulhunedorean.ro, replicahd.ro, glasul-hd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.