Timișoreanul Mircea Bunea cântă în spectacolul care aniversează jumătate de secol de...

Timișoreanul Mircea Bunea cântă în spectacolul care aniversează jumătate de secol de carieră a trupei sibiene RIFF

0
DISTRIBUIȚI

Formația RIFF aniversează 50 de ani de existență cu un spectacol de neuitat care marchează activitatea muzicală de o jumătate de secol a formației sibiene în a cărei componență se află și timișoreanul Mircea Bunea.

„12 discuri editate, peste 3.500 de concerte în ţară, dar şi în Germania, Olanda, Luxemburg și Italia, apariţii TV şi radio, piese memorabile: În loc de bun rămas, Ana-Maria, Cercul vieţii, Plouă la Woodstock, Mr. Jimi, Regele şoselei, Povestea lor, Nerostitele cuvinte, Primii paşi, Un joc a fost …Acesta este grupul RIFF, exponent de seamă al rock-lui din România, formaţie care abordează un hard-rock sănătos cu nuanţe de blues, apreciată de public pentru calitatea şi prospeţimea muzicii, prestaţia artistică profesională şi show-ul electrizant.


Foarte puţini artişti români se pot mândri cu o carieră atât de bogată, continuă, suţinută, încărcată de realizări profesionale şi sentimentale. Evenimentul este un spectacol de două ore cu piese din toate perioadele de activitate ale formației RIFF, bazat pe un scenariu urmând cronologia momentelor importante din istoria grupului, cu o scenografie video deosebită. De asemene vor fi prezentate în premieră melodiile de pe cel de-al 12-lea album RIFF – Rătăcit în Paradis, disc pregătit pentru aniversarea grupului“, au transmis organizatorii concertului aniversar care va avea loc duminică 13 septembrie de la ora 19.30 la Habermann Markt Sibiu.

Mircea Bunea s-a născut în 2 ianuarie 1962 la Timișoara și a intrat în componența formației RIFF în anul 1987. „Plecasem să cânt pe litoral, cu câțiva muzicieni din Bistrița. Într-una din zile a apărut pe la noi Florin Grigoraș, care căuta un solist vocal pentru Riff și-l voia pe Gabi Cociș, solistul trupei bistrițene. El a acceptat, însă a pus condiția să mă ia și pe mine… Așa a început o prietenie frumoasă și de lungă durată. La Riff, înainte de toate, suntem prieteni și ne face enorm de multă plăcere să fim pe scenă împreună, dar și în studio, să «pictăm» piese noi. Ca să folosesc un termen din actualitatea imediată – «ne venim ca o mănușă unul altuia»“, spune Mircea Bunea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.