Timișorenii, chemați să doneze sânge la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină. Angajații...

Timișorenii, chemați să doneze sânge la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină. Angajații de la Popa Șapcă au răspuns apelului FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1704040805">

Este mare nevoie de sânge în această perioadă. De teama coronavirusului, numărul donatorilor a scăzut drastic la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara.

„Dragi timișoreni, din păcate suntem nevoiți să apelăm din nou la bunăvoința voastră! În ultima perioadă, numărul donatorilor a scăzut dramatic, iar cererile de sânge au crescut. Pentru a face față solicitărilor venite de la spitale vă rugăm să donați sânge!”

Apelul reprezentanților Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara nu avea cum să îi lase indiferenți pe polițiștii de penitenciare din Penitenciarul Timișoara, care au donat luni sânge, conștienți fiind ca gestul lor face diferența dintre viață și moarte.

„Acum, mai mult ca oricând, e nevoie de supereroi! Acum este nevoie sa fim solidari, darnici, umani! Pentru că indiferent de contextul epidemiologic, din păcate, există bolnavi care au nevoie de sânge! Și pentru care, voi astăzi ați fost supereroi! Felicitări, pentru ceea ce faceți, pentru ceea ce sunteți, pentru ca ați înțeles că lucrurile simple, făcute cu sufletul, fac diferența! Sperăm ca exemplul vostru să fie urmat de toți ceilalți! Donăm sânge, Dăruim viață! Donarea de sânge este singura șansă, pentru cazurile grave, copii și adulți, care au nevoie de sânge pentru a supraviețui!”, au transmis reprezentanții Penitenciarului timișorean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.