Timișorenii de la Allover au fost incluși pe o compilație sonoră care...

Timișorenii de la Allover au fost incluși pe o compilație sonoră care reunește piese originale ale unor trupe de tineri din România

0
DISTRIBUIȚI

Trupa timișoreană Allover figurează cu două melodii pe compilația sonoră Young Revolution, un material sonor editat de Sibiu Guitar Meeting, „un produs cultural de colecție, ce reunește piese originale ale unor trupe de tineri din toată țara, care astfel lasă în urmă o moștenire muzicală unică”, după cum precizează inițiatorii acestui proiect.

„Am fost contactați de către organizatorii Sibiu Guitar Meeting și a fost o supriză foarte plăcută. În mod normal o zi din festival era dedicată recitalurilor trupelor tinere. Anul acesta nu s-a putut din cauza situației cu pandemia. S-a optat în schimb pentru un cd-compilație cu trupe din țară cu membri până în 20 de ani. Piesele noastre incluse pe CD sunt «The Ballad of a Raven» și «Passengers in Life».


Poate la anul le vom putea cânta susținătorilor din Sibiu live”, spune Luca Dragu din partea trupei timișorene.

Albumul de debut al formației timișorene, It’s ALLOVER a fost lansat la începutul lunii septembrie cu o sesiune de autografe desfășurată la librăria La Două Bufnițe, iar pe parcursul lunii septembrie trupa a cântat în fața publicului în cadrul Flight Festival (desfășurat la Aerodromul Cioca) și Bega Bulevard. Pentru perioada imediat următoare, tinerii muzicieni intenționează să pună la cale și un concert „adevărat“ de lansare a acestui disc de debut.

„Am primit feedback foarte bun în urma aparițiilor noastre. Revenirea pe scenă la Flight Festival și la Bega Bulevard au fost experiențe super. Clar a fost o atmosferă puțin ciudată, cu distanțare, dar a fost foarte fain să vedem că s-au respectat regulile, asta a fost cel mai important. O lansare propriu-zisă a discului nu am reușit să facem. Ne gândim la posibilitatea unui eveniment special în octombrie”, a mai adăugat solistul formației alcătuite din Cătălina Ciortea, Luca Dragu, David Mihai Popa , Bogdan Potra și Adam Suma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.