Titu Bojin se laudă cu sondajele: „Sunt pe locul doi la consiliul...

Titu Bojin se laudă cu sondajele: „Sunt pe locul doi la consiliul județean”. Ce partid spune că nu va intra în CJT

2
DISTRIBUIȚI

Candidatul ALDE pentru președinția Consiliului Județean Timiș le-a dat replica celor care-l văd „pierdut” în sondaje înainte de alegerile locale.

„Ideea că eu sunt pierdut în sondaje e un fake news dat în disperare de unii, ar trebui să fie verificată proveniența, legalitatea sondajelor. E mare disperarea. Liniște nu-i niciunde, nici pe stânga, nici pe dreapta. Am și eu sondajul meu, făcut de un institut prestigios. Eu cred că aventuri cum au fost ultimii patru ani de zile nu cred că mai sunt necesare. Și nu cred, deși respect generația tânără, nu cred că până nu treci prin furcile caudine ale unui mandat – două în consiliul județean, ne trezim iar cu sute de milioane necheltuiți pentru că nu ne pricepem la ce trebuie făcut. După sondajul meu, primii trei sunt candidatul liberal, cu un avans dintr-o cifră față de mine, apoi sunt eu, apoi vine candidatul USR, la vreo 6% în urmă, apoi vine candidatul PSD. Marja de eroare e de 3,2%. Eșantionul e de 1.200 de persoane și sondajul e făcut de un institut de sondare cu pedigree. În ceea ce privește partidele, după sondajul meu intră patru partide în consiliul județean, PNL, PSD, USR-PLUS și ALDE. Pro România nu intră”, a spus Titu Bojin la emisiunea PRESSALERT LIVE, realizată în studiourile on.set.

Fostul șef al Apelor Române Banat speră că formațiunea pe care o reprezintă va avea un cuvânt de spus în CJT, dar regretă eșecul unei potențiale alianțe de centru-stânga.


„Sperăm să intrăm cu doi consilieri în consiliul local, și cu patru – cinci în consiliul județean, să putem să discutăm, să fim o părticică demnă de a fi luată în seamă în CJT. Mie îmi pare rău că nu s-a reușit, din cauza unor opozanți serioși din partea stângă, să se facă alianța de centru-stânga care ar fi câștigat fără probleme alegerile. Nu s-a dorit sau nu s-a vrut, n-am înțeles exact calculele, poate că le vom vedea împreună după alegeri, în ce măsură și cum se vor face cărțile în consilii și în orașele importante”, a declarat Titu Bojin.

Acesta a criticat din nou sumele mari cheltuite de partide în campania electorală. „Banii de la partide tot din taxe și impozite vin. Am promis la deschiderea campaniei că nu-mi voi face niciun mesh uriaș, niciun panou, și că voi dona banii pe care ni-i permitem, că noi suntem un partid mai mic, la una dintre asociațiile de bătrâni sau copii. La sugestia echipei de campanie am decis să donăm unei asociații pentru copii cu distrofie musculară. Sper că micul acela ajutor al echipei ALDE să însemne ceva pentru ei. Clipul cu Țociu și Palade a fost făcut pe prietenia cu mine, au fost la un alt eveniment în Timiș, am fost împreună acolo, și am făcut clipul în Parcul Dendrologic de la Bazoș. O să mai vin cu surprize dinastea în campanie”, a dezvăluit candidatul ALDE pentru șefia CJT.

„Văd și eu, văd și cetățenii, la partidele mari, la ora actuală, nu sunt chiar normale lucrurile. Există probleme și pe partea stângă, unde Pro România s-a desprins din PSD, trebuie să o recunoaștem. A mai apărut și alianța ALDE – UNPR, cu mine, care mai rupe niște procente, sigur că discutăm de puțină mișcară, puțină sperietură pe partea stângă. La fel pe partea dreapta, sunt două pietre tari, Nicolae Robu și Alin Nica. În plus, PNL, are de suferit și din cauza bâlbâileilor din guvernare, dacă te uiți doar la învățământ, unde începe școala și nu e nimic clar, nu sunt tablete sau laptopuri. Mai sunt pensiile, salariile, alocațiile copiilor, vor fi probleme. Nu mai spun că sunt atâtea promisiuni în ultimele luni care nu au fost onorate”, a mai spus Titu Bojin.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.