Toți oamenii lui Nicolae Robu din Biroul Permament al PNL Timiș rămân...

Toți oamenii lui Nicolae Robu din Biroul Permament al PNL Timiș rămân fără funcții. Ce a decis conducerea centrală

2
DISTRIBUIȚI

Biroul Permanent Național al PNL a discutat astăzi despre rezultatele obținute la alegerile locale de duminică, inclusiv despre dezastrul de la Timișoara, unde Nicolae Robu a pierdut primăria, iar liberalii s-au situat pe locul doi în Consiliul Local.


S-a luat act de demisia lui Nicolae Robu din funcție, iar Biroul Permanent Național a decis în premieră ca în toate filialele unde s-au înregistrat rezultate slabe să fie dizolvate birorile permamente.

În aceste condiții, practic toți oamenii lui Robu din conducerea filialei, în frunte cu secretarul general Alin Popoviciu, rămân fără putere. Decizia privind noua conducere interimară a PNL Timiș urmează să fie luată de Biroul Executiv al PNL. Cel mai probabil, în următoarele ore, în fruntea filialei Timiș va fi numit Alin Nica, președinte interimar.

„BPJ Timiș a fost dizolvat de către BPN al PNL. S-a luat act de demisia dl Robu din funcția de președinte al filialei. Organele interimare de conducere vor fi stabilite de către Biroul Politic Executiv în cel mai scurt timp”, a transmis Alin Nica.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.