Traficant de droguri căutat în toată Europa, prins de polițiști în vestul...

Traficant de droguri căutat în toată Europa, prins de polițiști în vestul României

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-79346668">

Un bărbat, de 30 de ani, din Cugir, căutat de autoritățile din Germania, a fost depistat de polițiști, la Hațeg. Acesta era urmărit, la nivel internațional, pentru trafic de droguri.

„La data de 18 septembrie 2020, poliţiştii de investigații criminale din Cugir, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Hațeg, județul Hunedoara, au depistat, în orașul Hațeg, un bărbat, de 30 de ani, din Cugir, pe numele căruia a fost emis un mandat european de arestare, de autoritățile judiciare din Germania”, anunță Inspectoratul General al Poliției Române.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba Iulia și ulterior, Curții de Apel Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

„Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române”, mai precizează IGPR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.