Un fan norocos o poate vedea pe ASU Politehnica de pe stadion....

Un fan norocos o poate vedea pe ASU Politehnica de pe stadion. Tombolă din bilete virtuale pentru un loc în delegaţia alb-violetă cu Farul

0
DISTRIBUIȚI
Ultimul meci al lui ASU Poli cu public, 0-0 cu Rapid

Suporterii din România încă nu pot merge pe stadioane, deşi în mai multe sectoare economice s-au introdus relaxări. ASU Politehnica vrea ca măcar un fan alb-violet să se bucure de vederea favoriţilor pe viu după şase luni de zile. Clubul timişorean a hotărât să cedeze un loc din delegaţia oficială în favoarea unui suporter care îşi cumpără bilet virtual (online) pentru meciul cu Farul Constanţa de luni.

Câştigătorul va fi ales în urma unei trageri la sorţi duminică seara.


ASU Poli a lansat încă din prima etapă #1921 Challenge, prin care şi-a invitat suporterii să susţină clubul prin cumpărarea de bilete virtuale. Tichetele devin pentru meciul cu Farul şi mai valoroase, căci pot asigura ceea ce mulţi fani doar visează în această perioadă – prezenţa pe arenă. Clubul profită de faptul că în protocol, pe lângă oameni implicaţi în organizare şi jurnalişti, mai poate trece opt persoane ca parte din delegaţia oficială a Politehnicii. Un loc din delegaţie a fost cedat acum pentru tombola specială.

Biletele virtuale la meciul Politehnica – Farul, programat luni, de la ora 18, pe „Dan Păltinişanu”, pot fi achiziţionate AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.