Un incendiu devastator a distrus o casă și anexa. Pompierii, intervenție de...

Un incendiu devastator a distrus o casă și anexa. Pompierii, intervenție de peste trei ore

0
DISTRIBUIȚI

Intervenție dificilă pentru pompierii militari, azi noapte, după ce, în jurul orei 03.30, un apel la 112, a anunțat că un incendiu violent a cuprins o casă și o anexă.


Imediat, în cătunul Sântoma din localitatea arădeană Pecica, au fost trimise două autospeciale de stingere și opt pompieri ai Detașamentului Arad cu sprijinul SVSU Pecica, două autospeciale si 10 voluntari.

”În momentul sosirii celor 4 echipaje de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la întreaga construcție favorizat de observarea cu întârziere a acestuia. S-a intervenit peste 3 ore pentru stingerea incendiului. Din fericire nu au existat victime, familia ce locuia în casă a reușit să părăsească locuința. În incendiu au ars toate bunurile din locuință, această fiind distrusă în proporție de 80%. Intervenția s-a desfășurat cu dificultate din cauza accesului foarte greu până la locuința aflată în câmp și lipsa surselor de apă”, se arată în comunicatul ISU Arad. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurt circuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.