USR Timiș anunță excluderea din partid a candidatului la Primăria Teremia Mare...

USR Timiș anunță excluderea din partid a candidatului la Primăria Teremia Mare și a altor șase persoane după ce au declarat în fals că nu sunt traseiști

0
DISTRIBUIȚI

Cristian Moș, liderul USR Timiș, a anunțat, în această seară, excluderea a șapte candidați la alegerile locale care au făcut declarații în fals legat de apartenența la alt partid. ”Săptămâna trecută o publicație locală a publicat un fake-news cu numele mai multor candidați USR PLUS din județul Timiș care ar fi avut legături cu alte partide politice.


Articolul a fost ulterior diseminat de PNL prin mașinăria lor de propagandă. Informațiile publicate în articolul ”USR Timiș a depășit PSD și PNL” din data de 1.09.2020 sunt neadevărate. În anumite cazuri au fost scrise greșit inclusiv numele candidaților: Marius Viciriuc, Bianca Pascaru, Cosmin Buzan. Aceștia nu au făcut niciodată parte din alte partide politice până la intrarea în USR”, a scris Moș.

Președintele USR Timiș a anunțat că s-a făcut un audit și în urma acestuia ”am identificat 7 persoane care au recurs la fals în declarațiile pe proprie răspundere completate în procesul de înscriere în partid, printre care și candidatul USR PLUS la Primăria din Teremia Mare. La ora transmiterii acestui comunicat persoanele identificate nu mai au calitatea de membru USR Timiș.Avem toleranță zero față de traseismul politic. Criteriile de integritate USR PLUS sunt foarte clare și nu ne abatem de la ele. În momentul de față pe listele de candidați ale USR PLUS Timiș nu există foști primari sau consilieri locali PSD”, a anunțat Moș.

Acesta a lansat o provocare către liberali – ”având în vedere că în această campanie electorală sloganul PNL Timiș este ”Fapte nu vorbe” ne așteptăm ca în cel mai scurt timp domnii Nicolae Robu și Alin Nica să ne urmeze exemplul și să-i excludă din partid pe proaspăt racolații primari de la PSD, actualmente membri PNL: Lihoni Ioan – Bethausen,  Gagea-Neaga Petre- Jamu Mare, Drăgan Daniel – Parţa, Koller Gabriel-Adrian – Sacoşu Turcesc, Petrean Bogdan-Marius – Sânpetru Mare și condamnații penal candidați din partea PNL la Consiliul Județean Timiș”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.