Vânzările de laptop-uri şi tablete au crescut cu aproximativ 30% datorită învățământului...

Vânzările de laptop-uri şi tablete au crescut cu aproximativ 30% datorită învățământului online

1
DISTRIBUIȚI

Vânzările de laptop-uri şi tablete au crescut cu aproximativ 30%, deoarece părinții se pregătesc pentru învățământul online. În schimb, comerțul cu rechizite este în declin pentru că elevii nu știe ce rechizite vor folosi în viitorul an școlar, a transmis Mediafax.

Tabletele sunt noile caiete pentru şcoală.


Părinții le cumpără deoarece se pregătesc pentru învățământul online. Ei fac economie la rechizite care, spre deosebire de alți ani, au costat mult mai puțin.

Loredana este mama unei fetiţe care trece în clasa a cincea. Ea spune că, în mod normal, rechizitele cumpărate înainte de începerea anului şcolar ar fi costat-o cel puţin dublu faţă de cât a cheltuit anul ăsta. Mai zice că de această dată a renunţat la acuarele şi la alte lucruri care ţin de partea artistică. Nici ghiozdan nou nu a cumpărat pentru că nu ştie cum se vor desfăşură lucrurile la școală.

„Pentru anul școlar am făcut cumpărături de aproximativ 200 de lei. Ne-am limitat la produsele de bază, am luat caiete, creioane, stilouri și atât”, a spus Loredana.

În schimb, priorităţile de anul acesta au fost altele, aşadar cheltuielile totale au crescut.

„Am achiziționat un laptop care a costat până în 2000 de lei”, a mai spus mama elevei.

Reprezentanții unui mare lanţ de librării spun că interesul este mai crescut acum pentru produsele aflate în promoţie. Pe de altă parte, retailerii din domeniul IT anunță că vânzările la laptopuri şi la tablete au crescut cu 30% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

1 COMENTARIU

  1. In perioada pandemiei laptopurile sunt la mare cautare, problema e ca multe dintre ele trebuie curatate de praf pentru a putea functiona in parametrii normali. Va recomand ca odata la 1 an dupa iesirea din garantie a produsului sa-i faceti o curatare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.