SCM Politehnica a obţinut o victorie categorică cu CSM Vaslui, în a...

SCM Politehnica a obţinut o victorie categorică cu CSM Vaslui, în a doua etapă a Ligii Zimbrilor

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook

SCM Politehnica a fost învinsă ieri în etapa inaugurală a noii ediţii a Ligii Zimbrilor, dar nu a avut probleme astăzi, în runda 2, cu CSM Vaslui.


Handbaliştii alb-violeţi s-au impus cu un categoric 33-22, în sala Polivalentă din Sfântu Gheorghe.

Sf. Gheorghe, Covasna, a devenit o adevărată capitală a handbalului în pandemie. Aici s-a desfăşurat atât turneul F4 al Cupei şi tot aici se joacă primele trei etape din campionat. Reamintim că ieri, elevii lui Vlad Caba au fost depăşiţi de Turda.

Alb-violeţii au avut un meci mai uşor poate decât era anticipat cu moldovenii după eşecul din prima etapă. Jocul era încă destul de echilibrat în prima parte, în care tot Poli a condus ostilităţile. 16-12 a fost scorul pauzei în favoarea timişorenilor, care l-au avut ca principal marcator pe Sergio Barros, cu cinci reuşite în prima repriză.

A doua parte a partidei a adus un „sprint” al bănăţenilor către o victorie categorică. Diferenţa de pe tabelă a tot crescut iar Năstăsie a pus 12 goluri între Poli şi Vaslui cu opt minute înainte de expirarea timpului. Meciul era practic încheiat demult, printre principalii artizani ai succesului fiind şi Liviu Caba, fiul antrenorului principal al alb-violeţilor.

SCM Politehnica (marcatori): Barros 5 goluri, L. Caba 5, Sadoveac 4, Năstăsie 4, Baican 3, Neamţu 3, Şomlea 3, Cîmpan 2, C. Dedu 2, A. Dedu 1, Fenici 1.

Mâine, SCM Poli îşi încheie periplul din Covasna cu jocul din runda a 3-a a Ligii Zimbrilor, împotriva Buzăului lui Pero Milosevic. Joc netelevizat şi programat de la ora 15.40 în „Polivalenta” din Sf. Gheorghe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.