Vest Fest, ediție de pandemie: două zile de concerte cu o serie...

Vest Fest, ediție de pandemie: două zile de concerte cu o serie de nume cunoscute

0
DISTRIBUIȚI
Printre invitații ediției din acest an a Vest Fest se numără și Șuie Paparude

Timișoara va fi gazda unei noi ediții a festivalului Vest Fest, eveniment ce se va desfășura în acest an în perioada 9 – 10 octombrie la rooftopul din cadrul Shopping City. Invitații ediției din acest an sunt Deliric, Silent Strike, CTC, Muse Quartet, Dan Basu, Șuie Paparude, NANE, Macanache, El Nino, Argatu și Moș Martin, Bad & Boujee și DJ Kuky. Pentru ediția din acest an a evenimentului s-au pus în vânzare cinci sute de bilete și conform organizatorilor festivalul este aproape sold – out, ultimele abonamente fiind disponibile pe site-ul festivalului.

Anul trecut, Vest Fest a avut loc la Expovest, unde printre artiștii invitați s-au numărat S.A.R.S.


(Serbia), Squatting Slavs in Tracksuits, Subcarpați, Cedry2k , Phunk B, Dub Pistols (Marea Britanie), Paraziții, Alan & Kepa, Tranda, Mega Dillah și Lion Riddims, DJ Kuky & MCX Woodie, Xzibit (S.U.A.) , Zale, El Nino, Exile – Mimi – DJ Flava, Bad and Boujee.

În cadrul unui interviu acordat site-ului PRESSALERT.ro de către Mihai Câmpineanu, liderul trupei Șuie Paparude – care va reveni în fața numeroșilor fani timișoreni cu ocazia acestui eveniment – acesta ne-a declarat că este îndrăgostit de orașul nostru de …foarte multă vreme. „Prima dată am venit în căutare de viniluri de la sârbi, la Timișoara, cu un prieten bun din București. Undeva prin 1987. Căutam în mod special un album al trupei Saxon – „Power & Glory”, și auzisem că se găsea muzică super ok de la sârbi. So, hai să plecăm la Timișoara, unde am mers aproape pe scara trenului, pentru că era incredibil de aglomerat, tot drumul de 12 ore. Dar mergeam să ne cumpărăm muzică și ecusoane pentru gecile de blugi Lee pe care le aveam, ecusoane cu Motorhead, Saxon, Judas Priest, apoi Metallica care erau greu de găsit. Era punk, tot. Fier pe fier. Fight fire with fire. Timișoara de la București, pentru mine, încă se vede la vest de București“, a povestit liderul formației Șuie Paparude.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.