Victor Ponta: ”PNL este împărțit în două, între cei veniți de la...

Victor Ponta: ”PNL este împărțit în două, între cei veniți de la PSD și cei de la PD-L”

0
DISTRIBUIȚI

Președintele Pro România, Victor Ponta, a atacat, astăzi, la Timișoara atât PNL și PSD pe motiv că au făcut blat pentru a fi alegeri dintr-un singur tur la locale pentru funcția de primar.

Întrebat care este procentul pe care l-a impus ca țintă filialei Timiș, Ponta a evitat o cifră, susținând că oricum partidul va avea mai mulți aleși locali decât până acum pe motiv că, în acest moment, au fost aleși pe alte liste. „Acum, pe 27 septembrie, Pro România o să aibă fundație, consilieri locali, primari, viceprimari.


E o construcție pe termen lung. Mă aștept ca în Timiș și peste tot să turnăm fundația. Să avem câțiva primari buni, consilieri locali, județeni.Să avem niște echipe pe care să le pregătim. Blatul dintre PNL și PSD să avem alegeri locale într-un singur tur a fost un blat împotriva naivilor de la USR și împotriva afurisiților de la Pro România”, a declarat Ponta. Acesta a susținut că la acest moment ”PNL este împărțit în două, între cei veniți de la PSD și cei de la PD-L”.

”Văd că în Timișoara, partea de administrare a fost lăsată în umbră de jocuri interne, de interese politice, câți oameni numește în funcții la București și în oraș domnul primar, problemele sale juridice. Și atunci partea de administrare a rămas și va rămâne în urmă. Cred că Marius Craina poate să obțină un vot pentru”, a comentat Victor Ponta.

Președintele Pro România a anunțat că lasă libertate totală filialelor în privința alianțelor locale post-alegeri. ”Este valabil în Timiș și peste tot în țară – așa cum nu m-am băgat peste liste. Nu mi-a prezentat nici Adi Pau, nici Marius Craina, că am încredere în ei, că știu mai bine, stau aici. Nu știu eu de la București cum e mai bine pentru ei. Vor să facă alianțe pentru anumite proiecte, pentru anumite obiective, pot să o facă. Pot să se alieze cu cei care le susțin proiectele și alături de care pot să-și impună proiectele”, a anunțat Victor Ponta.

Era imposibil să avem un candidat mai bun ca Marius Craina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.