Voichița Lăzureanu, „înțepături” la adresa contracandidaților. Ce spune despre Robu și Fritz

Voichița Lăzureanu, „înțepături” la adresa contracandidaților. Ce spune despre Robu și Fritz

1
DISTRIBUIȚI

Medicul Voichița Lăzureanu, candidatul PSD pentru Primăria Timișoara, a fost invitata emisiunii PRESSALERT LIVE din această seară. În încheierea campaniei electorale, fostul manager al Spitalului „Victor Babeș”, consideră că-și cunoaște bine electoratul.

„Cine este mulțumit de administrația locală și de «dezvoltarea în forță», de modul cum arată Timișoara în anul 2020, evident nu mă va vota. Cine-și dorește un tânăr care locuiește de câțiva ani în România, respectiv în Timișoara, și tot ce-și dorește e să fie primar fără să mai profeseze în vreun alt domeniu, să vină cu partenerul/partenera de viață, să ni-l prezinte, să ne arate cine este, cum este, și trăiește din punctul meu de vedere după principiul «n-am, dar vreau», tot așa, nu este votantul meu.


Dacă doriți să mă votați, eu sunt un om etic, moral, eficient, am dovedit că știu să fac performanță în vremuri grele. Îmi doresc o Timișoară frumoasă, curată, sănătoasă, nepoluată, în care să trăiesc și eu, iar copiii să nu simtă nevoia să plece în alte zări”, a spus Voichița Lăzureanu.

„Eu cred în șansa mea, familia mea crede în șansa mea, prietenii mei cred în șansa mea, echipa mea crede în șansa mea. Mai mică, mai mare, vom vedea la vot, dar cred că este momentul să facem o alegere sănătoasă pentru a schimba fața Timișoarei. Echipa de consilieri este formată din profesioniști, alături de care îmi doresc un city-manager în adevăratul sens al cuvântului, cu experiență, care să știe să gestioneze problemele orașului, și nu în ultimul rând un arhitect-șef care să dea viziunea de dezvoltare a orașului”, a mai spus candidata PSD.

1 COMENTARIU

  1. Mda. Foarte buna pregatite, ce pot spune. Asa se prezinta un candidat? Ce echipa aveti in spate? Ce proiecte aveti planificate? Cat ati stat de vorba cu cetatenii acestui oras pentru a intelege realele nevoi? Nu v-am vazut pe strada, nu m-am intalnit cu dumneavoastra macar o singura data. Credeti ca sunteti demna de acest post sau aveti de gand sa lasati partidul sa dicteze? Din punctul meu de vedere suntenti unul din cei mai slabi candidati, nici vorba de competitie. O campanie electorala nu se face prin afisarea unor banner-e publicitare pe cladiri si putina reclama pe internet. Cu parere de rau spun ca banii subventionati de stat sunt cheltuiti degeaba in campania dumneavoastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.