Wizz Air anunță lansarea unei noi rute aeriene între România și Anglia

Wizz Air anunță lansarea unei noi rute aeriene între România și Anglia

0
DISTRIBUIȚI

Compania Wizz Air a anunțat, marți, lansarea, din luna octombrie a unei noi rute, care va lega Cluj-Napoca de Liverpool.

Potrivit unui comunicat al Wizz Air, compania va lansa din 23 octombrie zboruri din Cluj-Napoca la Liverpool John Lennon, aceasta fiind a patra conexiune cu Marea Britanie disponibilă din Cluj.

Biletele sunt deja în vânzare la prețuri care pornesc de la 89 de lei.


Zborurile sunt operate de două ori pe săptămână, luni și vineri.

„Suntem încântați să lansăm această nouă conexiune low-cost între Cluj-Napoca și Liverpool, pentru a le oferi pasagerilor noștri fideli posibilitatea de a explora aceste orașe vibrante. Wizz Air este în avangarda aviației în materie de măsuri îmbunătățite de sănătate și igienă, iar clienții noștri din Marea Britanie și Cluj-Napoca continuă să spună „DA” zborului, deoarece aducem mai multă conectivitate și ajutăm economia să își revină”, a declarat Owain Jones, Managing Director Wizz Air UK.

De asemenea, compania a anunțat că zborurile de la noua bază din Bacău către Londra Luton, anunțate în luna iunie, vor începe mai devreme, la 1 octombrie, cu cinci zboruri săptămânale și vor crește până la zboruri zilnice după deschiderea bazei pe 29 octombrie. Aceasta este una dintre cele 12 rute de la noua bază Wizz de la Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.