Accident grav pe o șosea din Banat. Victimele, găsite la 50 de...

Accident grav pe o șosea din Banat. Victimele, găsite la 50 de metri de mașină FOTO

1
DISTRIBUIȚI

Un grav accident de circulație s-a produs noaptea trecută pe drumul care leagă localitățule Bozovici și Bănia, în județul Caraș-Severin. Echipele de urgență ajunse la locul incidentului la miezul nopții au găsit o scenă de groază: două persoane la 50 de metri distanță de mașina implicată în accident, una dintre victime deja fără viață.

„Echipajele de salvatori ajunse la locul accidentului, au gasit două victime aruncate din autoturism, la o distanță de aprox. 50 m de acesta. O victimă, in stare de inconștiență, care prezenta răni multiple, a fost transportată de urgență de echipajul SMURD la Centrul de permanență Bozovici, ulterior fiind preluată de echipajul SAJ și dusă la UPU Reșita.


Celei de-a doua victime, care nu prezenta semne vitale de viata, i s-au aplicat de indata manevrele de resuscitare, dar fără rezultat”, a transmis ISU Caraș-Severin.

La fața locului au intervenit un echipaj SMURD si un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere, din cadrul Garzii de Intervenție Bozovici, iar un echipaj de Poliție Rutieră a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Sursa foto: ISU Caraș-Severin

1 COMENTARIU

  1. Lipsa centurii de siguranță la TOȚI pasagerii, exact la asta duce !! E o kluzie ca masina mare protejează. Nu de legile fizicii, de forta gravitatiei… Zbori ca porumbelu la primul impact sau rostogolire

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.