Alimentarea cu gaz în zona Deta, reluată de astăzi

Alimentarea cu gaz în zona Deta, reluată de astăzi

1
DISTRIBUIȚI

Prefectul de Timiș, Liliana Oneț, a anunțat că, în urma discuțiilor dintre autoritățile centrale și reprezentanții OMV Petrom, alimentarea cu gaze naturale în zona Deta va fi reluată încă de astăzi.

Vă reamintim că, marți, alimentarea cu gaz a fost oprită în orașul Deta, dar și în localitățile Banloc, Denta, Voiteg și Moravița.

„Astăzi a avut loc o întâlnire cu reprezentanții OMV Petrom și au fost de acord să dea drumul la gaz din conducta Transgaz, pentru că problema aceasta este.


Ceea ce exploatează ei din sonda de la Partoș nu ajunge pentru consumul celor cinci localități. Am primit deja și o notificare scrisă, luni va avea loc la Ministerul Economiei o întâlnire cu toate părțile implicate, respectiv Transgaz, OMV Petrom și reprezentanții celor doi distribuitori de gaze din zona respectivă, întâlnire la care voi participa și eu. Cu siguranță se va lua o decizie și se va semna un acord privind ceea ce se va întâmpla în viitor în zona respectivă. La gaz se dă drumul de astăzi, asta mi-a spus domnul minsitru că a discutat cu OMV Petrom”, a spus astăzi prefectul Liliana Oneț.

1 COMENTARIU

  1. Da, au fost gaze nu mai mult de 40 minute. De ce nu spuneti realitatea cum ca sunt neintelegeri intre distribuitori si OMV Petrom. Aceasta problema a mai fost si acum doi ani, cum s-a rezolvat atunci?….Sau a existat doi ani gaze iar acum apare iarasi problema, brusc nu mai sunt gaze. Sa va fie rusine, inaite sa publicati un articol, informativa si apoi spuneti realitatea sau si voi sunteti la mana unora sau altora si evitati adevarul. In momentul de fata nu sunt gaze, dar ce OMV Petrom nu extrage gaze din pamant romanesc, sau teava nu trece pe pamant romanesc. Unde sunt acum presedinti de consiliu judetean, prefecti sau ministri, ce masuri iau, ne impune o firma sau alta ce sa facem…..rusine tuturor sa va fie. Negocierile se pot purta si cu gazele pornite, dar atunci nu mai putem dicuta de neintelegeri. Ruine presei ca nu spune adevarul, rusine statului roman ca vrea doar voturi si apoi asta e, suntem Romani si traim pe pamant romanesc, dar hotia si minciuna e la loc de cinste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.