Alin Nica anunță că Ioan Nasleu va fi exclus din PNL după...

Alin Nica anunță că Ioan Nasleu va fi exclus din PNL după mesajul antisemit și homofob transmis pe Facebook

1
DISTRIBUIȚI

Președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, a reacționat la mesajul antisemit și homofob postat ieri, pe Facebook, de Ioan Nasleu, consilier personal al lui Nicolae Robu și încă director al Piețe SA în cadrul Primăriei Timișoara.

„PNL Timiș se delimitează de declarațiile domnului Ionuț Nasleu și dezaprobă total atât limbajul, cât și ideile vehiculate de acesta.


În calitate de om și președinte al PNL Timiș consider inacceptabilă ieșirea nervoasă a domnului Ionuț Nasleu în spațiul public online, motiv pentru care voi da curs propunerii colegilor liberali de a analiza conduita domnului Nasleu în prima ședință a Biroului Permanent Județean al PNL Timiș. În conformitate cu statutul PNL, pentru astfel de declarații se prevede excluderea acestuia din partid, demersuri pe care le vom începe. Astfel de comportamente nu fac cinste nimănui. Pe viitor ne dorim și ne vom asigura ca imaginea și calitatea de liberal timișean să nu mai fie asociate cu asemenea conținut și vocabular. Misiunea de curățare morală a partidului de astfel de persoane este una dintre prioritățile asumate de noua conducere a PNL Timiș, care este hotărâtă să acționeze și în cazul altor persoane care desconsideră valorile și principiile fundamentale ale Partidului Național Liberal”, a transmis Alin Nica.

1 COMENTARIU

  1. ce-l intereseaza pe nasoleu daca e sau nu in pnl. pentru el interlopismul conteaza, spagile si bulangeala. el e cu prietenii interlopi si analfabeti, ce-i pasa lui de pnl? functia de la piete oricum e „pa”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.