Nica: Alin Popoviciu și Călin Roman vor fi excluși din PNL Timiș

Nica: Alin Popoviciu și Călin Roman vor fi excluși din PNL Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Liderul interimar al PNL Timiș, Alin Nica, a declarat, astăzi, că toți membrii care au avut o contribuție și au fost responsabili de rezultatul dezastruos de la Timișoara trebuie să facă un pas în spate. Liberalul a precizat că Nicolae Robu a demisionat din funcția de președinte al filialei Timiș și Dan Diaconu din postura de președinte al PNL Timișoara. În ceea ce îl privește pe Alin Popoviciu, el nu va mai ajunge consilier județean pentru că va fi exclus.

„În cazul lui Călin Roman este chestiunea de imagine și am considerat că este nevoe de o schimbare față de presă a PNL, față de imagine”, a declarat Nica.

Președintele interimar al PNL Timiș a spus că toți cei care au obținut rezultate slabe trebuie să ia o pauză, să analizeze ce au greșit în acești ani în care au fost în prim-planul formațiunii, iar dacă vor fi atât de muncitori să apară în prim-plan o pot face mai târziu.

Întrebat cum comentează declarația lui Alin Popoviciu potrivit căreia are multe de spus, Nica a răspuns că nu îi este teamă de nimic din ce ar putea declara Alin Popviciu.

„Lista la Consiliul Județean nu am făcut-o eu, mi-a fost impusă și până la urmă eu voi lucra patru ani cu acei oameni și trebuie să am încredere deplină în ei”, a precizat Alin Nica.

Referitor la excluderea din PNL Timiș a lui Alin Popoviciu și Călin Roman, liderul Alin Nica a precizat: „Evident, procedurile statutare vor fi respectate.


Chiar dacă va fi o procedură anevoioasă, rezultatul va fi același, pentru că noi vom fi nevoiți să mergem până la capăt”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.