Alina-Ștefania Gorghiu, candidat PNL Timiș pentru Senatul României: 6 decembrie, punct de...

Alina-Ștefania Gorghiu, candidat PNL Timiș pentru Senatul României: 6 decembrie, punct de cotitură pentru destinul românilor (P)

0
DISTRIBUIȚI

La fix 31 de ani de când Timișoara devenea primul oraș din România liber de comunism, actualul Parlament își încheie de drept mandatul. Motiv pentru care românii sunt așteptați la urne pe 6 decembrie, pentru a-și desemna reprezentanții.

Alina-Ștefania Gorghiu, cap de listă pentru Senat din partea PNL Timiș, spune că „Timișul European este proiectul PNL care va aduce bunăstare. Esențial este ca oamenii să vină la vot pe 6 decembrie. Și să acorde încredere candidaților PNL Timiș. Fiecare dintre noi aduce plus valoare pe domeniul lui de competență. Cu Ionuț Gaiță, Marilen Pirtea, Ben-Oni Ardelean, Cosmin Șandru, Claudiu Chira și cu Ciprian Bogdan suntem o echipă competentă. Ne vom bate ca toate drepturile timișenilor – de a avea gaze, apă, canalizare, locuri de muncă bine plătite, un sistem de educație și sanitar de calitate – să fie respectate.


Ca senator PNL de Timiș, am avut bătălii grele cât timp PSD a tratat Parlamentul ca pe propria ogradă. Dar și multe reușite pentru Timiș, precum bani mai mulți pentru Timișoara – Capitală Culturală Europeană sau majorarea drepturilor pentru persoanele persecutate din motive politice”.

  • PNL = seriozitate, transparență, dezvoltare, democrație autentică, calitate a vieții oamenilor la nivel european. Împreună reușim să „Dezvoltăm România”.

 Prioritar pentru Alina-Ștefania Gorghiu este schimbarea vieții în bine a timișenilor în următorii ani, consolidarea parteneriatului cu mediul de afaceri local, atragerea de noi investitori și creșterea semnificativă a absorbției de fonduri europene. Și este convinsă că așa va fi, dacă munca lui Alin Nica la șefia Consiliului Județean, a unui guvern liberal responsabil și a celor 47 de primari liberali votați în 27 septembrie va fi completată și de activitatea responsabilă a unei echipe sudate și puternice de parlamentari PNL de Timiș. “6 decembrie este punct de cotitură pentru destinul timișenilor, pentru destinul românilor mulți ani de aici înainte. E șansa de a avea un Parlament liber de PSD. Oamenii merită un trai mai bun și PNL este singurul partid care îl poate asigura”.

  • Guvern PNL, grijă față de timișeni: 3.507.500 lei plătiți pentru 1403 telesalariați
  • 522.846 lei, plăți efectuate pentru șomaj tehnic în perioada COVID-19
  • Spitalul Județean Timișoara, beneficiar eligibil pentru un proiect cu fonduri europene de 62 milioane euro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.