Șapte fotbaliști de la ASU Politehnica, infectați cu coronavirus după meciul de...

Șapte fotbaliști de la ASU Politehnica, infectați cu coronavirus după meciul de la Miercurea Ciuc. Toată echipa în izolare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

Echipa de fotbal timişoreană se confruntă cu noi cazuri de coronavirus după cele din vară. Dacă atunci ASU Politehnica pregătea startul sezonului, acum COVID-19 a lovit echipa pregătită de Octavian Benga în plin campionat. Nu mai puţin de şapte jucători au fost depistaţi pozitiv după testarea efectuată la începutul săptămânii iar cum aceştia s-au aflat mai mereu în proximitatea colegilor, tot lotul a intrat în izolare.

ASU Poli a suferit sâmbătă prima înfrângere din această stagiune iar forma echipei din repriza a doua ridică acum semne de întrebare legate de… virus.


Căci conform liga2.ro şi gruparea din Harghita are şase cazuri COVID-19 detectate după meciul direct. Pentru timişoreni rezultatele au sosit ieri, fiind testate 36 de persoane, inclusiv staff-ul tehnic şi administrativ.

Alb-violeţii au intrat în carantină şi prin urmare nu pot disputa meciul cu Dunărea Călăraşi, programat vineri, la ora 19.30. Deocamdată însă partida nu a fost amânată oficial, clubul având de urmat nişte paşi în transmiterea informaţiilor către FRF. Regulamentul permite amânarea partidei o singură dată, a doua oară, dacă va fi tot „vina” timişorenilor aceştia vor pierde la masa verde jocul.

Gruparea timişoreană clasată pe 4 în B va repeta testarea luni, 12 octombrie, până atunci toţi componenţii lotului şi staff-ului sunt în carantină.

În vară jucătorii depistaţi pozitiv au fost Mario Contra, care nu mai este în club, Raul Vidrăsan şi Bogdan Vasile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.