Bărbat cercetat pentru trafic de migranți, după ce a fost prins cu...

Bărbat cercetat pentru trafic de migranți, după ce a fost prins cu cinci tineri sirieni în mașină

0
DISTRIBUIȚI

În drum spre frontiera cu Serbia, un bărbat de 32 de ani a fost oprit de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia. În mașina acestuia, agenții au găsit cinci sirieni, pe care şoferul i-a sprijinit în încercarea de a trece ilegal frontiera.

Autovehiculul a fost oprit pe DN59A, în timp ce se îndrepta spre localitatea Cărpiniş, în urma unei informaţii primite la nivelul sectorului.

Având în vedere că persoanele nu îşi justificau prezenţa în zonă, acestea au fost conduse la sediul instituţiei pentru cercetări.

Cu ocazia verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că şoferul autoturismului este S.V., în vârstă de 32 de ani, iar pasagerii sunt cetățeni din Siria, adulţii având vârste cuprinse între 18 şi 24 ani, iar minorii având 3, respectiv 16 ani.


La cercetări, cetăţenii sirieni au declarat că intenţionau să ajungă, cu ajutorul şoferului, într-un stat din vestul Europei.

În cauză, se efectuează cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetăţenii sirieni, respectiv pentru trafic de migranţi faţă de şoferul român.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.