Bărbat filmat în timp ce încerca să deschidă ușile apartamentelor într-un bloc...

Bărbat filmat în timp ce încerca să deschidă ușile apartamentelor într-un bloc din Timișoara, în miez de noapte FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-883900344">

Un bărbat a fost filmat în timp ce încearcă să deschidă mai multe uși de apartament. Incidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un bloc din orașul Timișoara. Poliția face verificări pentru a-l identifica pe bărbatul din imagini, a transmis Mediafax.

Imaginile în care apare un bărbat care forțează mai multe uși dintr-un bloc din orașul Timișoara au fost înregistrate de o cameră video amplasată pe holul imobilului. Ulterior, imaginile au fost postate pe Facebook de o persoană care se declară îngrijorată și înfuriată de curajul hoțului.

„Azi dimineață în jurul orei 4, un hoț din apartamente încerca ușile oamenilor. Totul s-a întâmplat pe strada Musicescu din Timișoara. Vă dați seama ce se poate întâmpla dacă te trezești cu unul ca ăsta peste tine în casă? Nu știu ce se întâmplă în ultima vreme în Timișoara, dar pe zi ce trece, văd că infracționalitatea crește”, a scris un timișorean pe Facebook.

Polițiștii din Timișoara au văzut și ei imaginile de pe rețeaua de socializare și au declanșat o anchetă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.