Bărbatul bănuit că și-a omorât mama și apoi a îngropat-o în curtea...

Bărbatul bănuit că și-a omorât mama și apoi a îngropat-o în curtea casei a fost arestat preventiv. Cum s-a petrecut incidentul

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat din județul Timiș este bănuit că și-a omorât mama și apoi a îngropat-o pentru a-și acoperi urmele. El a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Procurorii au început joi acțiunea în instanță, bărbatul fiind judecat într-un dosar de violență în familie, loviri sau vătămări cauzatoare de moarte comise asupra unui membru de familie.


Potrivit anchetatorilor, incidentul s-a produs pe 29 martie în urma unui conflict izbucnit între inculpat și mama sa. După ce s-a lovit la cap, victima a fost abandonată într-o cameră și ulterior a fost îngropată.

„În seara zilei de 29.03.2020, în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, inculpatul P.A.-S. ar fi împins-o cu forță pe mama sa înspre un pat aflat în locuința comună, iar victima s-ar fi lovit de tăblia patului, căzând la pământ, inconștientă. Apoi, inculpatul P.A.-S. ar fi târât victima și ar fi abandonat-o într-o încăpere din fața bucătăriei, care nu era prevăzută cu ușă, deplasându-se în altă cameră unde s-ar fi culcat până a doua zi, când a constatat decesul mamei sale. În aceste condiții, pentru a acoperi urmele, ar fi îngropat victima și ar fi ars salteaua patului de care aceasta s-ar fi lovit”, scrie în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.