Biroul Permanent Județean al PNL Timiș a fost lărgit. Ce a spus...

Biroul Permanent Județean al PNL Timiș a fost lărgit. Ce a spus Alin Nica despre „veteranii” liberali Ovidiu Drăgănescu și Viorel Coifan

0
DISTRIBUIȚI

Președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, a anunțat, vineri că Biroul Permanent Județean al formațiunii politice a fost extins.

Membrilor deja existenți li se vor adăuga unii noi, în majoritate primari, care și-au dorit să participe la luarea deciziilor în forul de conducere. Aceștia vor avea drept de vot, vor fi membri cu drepturi depline. Este vorba despre primarul orașului Jimbolia, Dragoș Postelnicu; primarul Buziașului, Sorin Munteanu; primarul orașului Ciacova, Petru Filip; primarul comunei Știuca, Vasile Bejera; primarul comunei Ghizela, Mircea Mirean; primarul comunei Liebling, Ioan Muntean; primarul comunei Secaș, Simion Pop, și consilierul județean Cosmin Costa.

De asemenea, a fost desemnată echipa de negociere cu USR Plus, care este formată din nouă persoane: Alin Nica, Marilen Pirtea, Dănuț Groza, Bogdan Ghelbere și încă cinci primari din județ.

Alin Nica spune că analiza asupra alegerilor locale făcută în cadrul ședinței Biroului Politic Județean, care a avut loc, joi, arată că PNL a câștigat alegerile în Timiș, a pierdut șapte primării și a câștigat 16 primării în plus.


Astfel, PNL are 47 de primari.

PNL are 491 de consilieri locali, ceea ce reprezintă 34,16% din totalul aleșilor din Timiș.

„În ceea ce privește votul de la Timișoara, nu a fost un vot împotriva realizărilor domnului Robu, ci a fost un vot puternic împotriva domnului Robu, a atitudinii domnului Robu”, a fost de părere Alin Nica.

Președintele interimar al PNL Timiș a mai precizați că foștii lideri liberali Ovidiu Drăgănescu și Viorel Coifan trebuie consultați, merită un loc de onoare, de aceea el a decis să îi invite la ședințele BPJ, iar „mai departe depinde de ei”.

„Am de gând să îl invit și pe domnul Robu, dacă dorește să vină”, a mai adăugat Nica.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.